2009. március 22., vasárnap

Rugelach előkészületek


Vettem Philadelphia krémsajtot!:) Sőt, már fel is használtam. Jelenleg a hűtőben várja, hogy holnap Rugelach legyen belőle. A Rugelach lekváros, diós, csokis töltelékkel rendelkező kifli! Elvileg ma délutánra volt beütemezve, de okosan nem fogtam fel tegnap, a recept olvasása közben, hogy egy napig pihennie kell a tésztának.
A receptet aVidék Íze újságban olvastam. Két hónapja fedeztem fel ezt az újságot és nagyon tetszik! Igaz még semmit nem próbáltam ki belőle!:) Majd holnap beszámolok!

2 megjegyzés:

S.Vike írta...

Nagyon jól hangzik. Kíváncsian várom a beszámolót az eredményről. Megosztanád velünk a receptet is? Kérlek.
SVike

Viki írta...

Hamarosan.:)

 

Made by Lena