Vettem Philadelphia krémsajtot!:) Sőt, már fel is használtam. Jelenleg a hűtőben várja, hogy holnap Rugelach legyen belőle. A Rugelach lekváros, diós, csokis töltelékkel rendelkező kifli! Elvileg ma délutánra volt beütemezve, de okosan nem fogtam fel tegnap, a recept olvasása közben, hogy egy napig pihennie kell a tésztának.
A receptet aVidék Íze újságban olvastam. Két hónapja fedeztem fel ezt az újságot és nagyon tetszik! Igaz még semmit nem próbáltam ki belőle!:) Majd holnap beszámolok!
A receptet aVidék Íze újságban olvastam. Két hónapja fedeztem fel ezt az újságot és nagyon tetszik! Igaz még semmit nem próbáltam ki belőle!:) Majd holnap beszámolok!
2 megjegyzés:
Nagyon jól hangzik. Kíváncsian várom a beszámolót az eredményről. Megosztanád velünk a receptet is? Kérlek.
SVike
Hamarosan.:)
Megjegyzés küldése