2009. március 14., szombat

KáVé


Mint már utaltam rá, ma részt vettem életem első Közös Varrásán. Varrni ugyan nem varrtam, de nagyon jól éreztem magam!:) Ennyi ajándék mellett nem is csoda!
Úgy kezdődött, hogy már odafelé rájöttem, hogy több stratégiai hibát is elkövettem! Egyrészt legalább egy, biztosan jövő blogos lánytól el kellett volna kérnem a telefonszámát, mert az első egy órában pl. senkit nem ismertem fel.:) Igaz alapvetően az anyagokra és a vásárlásra koncentráltam.:D Dehát, aki ott volt, az szerintem ezt könnyen megérti!;-) Mutatom is milyen új anyagokat szereztem:

Másodszor: nem készítettem magamnak névtáblát, pedig tervben volt péntekre, csak végül az hosszú nap lett, így elmaradt. Viszont mivel Judit táskájával mentem, kiderült, hogy nem is volt szükségem névtáblára!;-)
Léda és Zsukka a második órában alapvetően a táska alapján ismert fel. Pocsék az arcmemóriám alapban is, de rá kellett jönnöm, hogy fényképről képtelen vagyok élőben felismerni bárkit is. Így esett meg, hogy Zsukkával már beszélgettünk egy ideje, amikor beazonosítottam, hogy ő Zsukka.:D Bocsi!:) Mentségemre szóljon, mindig az igazi neveden szólított Léda. Csak az elején nem, de elsőre senkinek nem értem a nevét.:) Viszont Zsukkának köszönhetően hamarosan megpróbálkozom a mágneszárral, mert megmutatta, hogyan kell "felvarrni" és rögtön vettem is párat!
Bruercsivel is megismerkedtem és zsepitartó ügyben rögtön értekeztünk is! Ugyanis előrelátóan vittem magammal!;-)
Kiderült, hogy több ponton is hibáztam! Egyrészt csak 3-4 mm-t kellett volna hagyni a szegély szélénél, én kb. ötöt hagytam. Másrészt nem vágtam be jó mélyen, de azt legalább sűrűbben mint kellett volna.:D Szóval, majd jövő héten megpróbálom kijavítani. Amelyik ívet Bruercsi kezelésbe vette, az rögtön szép lett.:) Tehát a saját szememmel láthattam, hogy nem photoshoppal készült a Tilda könyvben levő ív. Pedig tegnap nagyobb összegben hajlandó lettem volna fogadni rá.;-)

2 megjegyzés:

amilgade írta...

:-) Nagyon szépek az anyagok! Kiváncsi vagyok, hogy mit fogsz varrni belőlük!!!

Viki írta...

Én is!:) Pontosabban arra, hogy mikor!:DD

 

Made by Lena