2009. március 14., szombat

PIF ajándékom:)


Ma a Közös Varráson találkoztam Lédával (is) és már meg is kaptam tőle a PIF ajándékomat. Azaz ajándékaimat!:)
Mutatom sorban:


Először is egy receptes füzet, a kedvenc piros kockás anyagomból készült patchwork borítóval és muffinnal a tetején! Annyira guszta ez a muffin, hogy holnap kénytelen leszek sütni egy adagot, úgy megkívántam.:) Ja, muffinka teteje szintén kedvenc, rózsás anyagomból készült!;-) Az egészben az a legszebb, hogy pont a napokban nézegettem a receptes füzetemet, amit 12 éves koromban kaptam, hogy talán már ideje lenne leváltani. Csak lusta voltam füzetborítót varrni. Még szerencse!:)


Kaptam egy horgolt láncot is!!!!!Amit hazafelé a kocsiban végig csodáltam az anyósülésen a lehajtható tükörben!:) Annyira tetszik!!!!!
Készült még egy pénztárca is! Ami szintén jókor jön, mert sokkal jobban illik az új táskámba, mint a régi!:)


Léda a srácokra is gondolt, akik kaptak tőle egy horgolt labdát!:) Olyan szinten örültek neki, hogy végül el kellett vennem tőlük.:) Összevissza dobálták, rohangáltak, röhögtek, nagyon élvezték, de szegény labda nem ilyen sorsot érdemel. Kristóf ezt be is látta és megkért, hogy tegyem fel a polcra (mármint a labdát), nehogy tönkremenjen, mert olyan szép!:) A képen még éppen a játék közepén ültettem le őket és nagyon mennének már tovább és mint az látható egy normális képet sem tudtam róluk csinálni.:)


Gyönyörű dolgokat kaptam és nagyon nagyon köszönöm, Léda!!!!

2 megjegyzés:

leda írta...

Jaj, de jó! Úúúgy örülök, hogy a Fiúknak is sikerült örömöt szerezni! :)))))))))))

Viki írta...

De még mekkorát!:)))

 

Made by Lena