2009. március 29., vasárnap

Pizsi


Dávid ma reggeli kérdése:

"A doktor bácsik pizsiben gyógyítanak?"

Hogy ez honnan jutott eszébe? Tegnap kora délután ismét a kórházban találtuk magunkat. Kristófnak tüszős mandulagyulladása van (újított; csodálkoztam is éjszaka, hogy fájlalja a fülét, de magasabb láza van a szokásosnál és már rég rókáznia kellett volna az eddigi forgatókönyvek szerint; most már ezt a betegséget is beazonosítom, bár nem hiányzott ez a tudás). Dávidnak pedig még mindig nem gyógyult meg a bal füle, de nem kapott gyógyszert.

Majd ma kap. Ugyanis remek szülinapi ajándékként ismét megyünk a fülészetre. Hajnalban belázasodott ő is, fáj a másik füle és a pocakja. Középfülgyulladásra tippelek. De hogy miért nem tudott ez a betegség már tegnapra kijönni?

6 megjegyzés:

Babi néni írta...

Szegénykék! :o(

Jön a jó idő, talán a napsütés kipucoválja már a bacikat!

bruercsi írta...

Uh, ez baj!
Jobbulást a skacoknak!!! Kevés fájdalmasabb dolog van, mint a fül fájás.
Biztatásképp mondom, ki lehet nőni ezt a jellegű betegséget. Nekünk, ahány alkalommal felszúrták a fülünket a bátyámmal, annyiszor kaptunk egy matcbox-ot. Elég, ha annyit mondok 100 db körüli volt a gépkocsi parkunk? Viszont mire suliba mentünk már semmi bajunk nem volt és azóta sem!!!!!!!

fórumvírus írta...

jujj, ti szegények..
nem vigasz, tudom, de az én gyerekeim, akik arról voltak híresek, hogy szinte soha sem betegek. most megint azok.. :( kb 2 hónapja folyamatosan..
azt mondják, a jóidővel jobb lesz.. majd meglátjuk...

más.. kicsit el vagyok maradva olvasásügyileg, de a piperetáskád egyszerűen csodálatos.. lehet rendelek egyet tőled :D

Tigrislilijom írta...

BOLDOG SZÜLINAPOT az aprónépnek! Puszild meg a nevemben is a drágaságot!
Szeretettel: Tigrislilijom

Viki írta...

Köszi a bíztatást!:)

Bruercsi, nekem is számtalanszor felszúrták a fülemet, bár nem voltak kitaróak, mert végül kikapták a amnduláimat.;-)Szóval nem is a fülszúrással lenne a gond, hanem a rengeteg antibiotikum nem kellene, amivel telenyomták mindkét gyereket tavaly október óta.

Tigrislilijom, a Te kislánykádnak is boldog születésnapot!!!:)

Fórumvírus, örülök, hogy tetszik a piperetáska! Annyiból vígasz a dolog, hogy ezek szerint nem az én gyerekeim gyengébb immunrendszerűek az átlagnál, hanem ez normális ebben a korban.

Tigrislilijom írta...

Köszi :-))) Megmondom majd holnap neki. Mi szerencsésebbek voltunk, csütörtökre szépen meggyógyulgattak a lurkók. Szépen sikerültek az ünnepi dolgaink.

 

Made by Lena