2008. január 1., kedd

Anyuéknál


Az elmúlt pár napot anyuéknál töltöttük, srácok nagyon élvezték és nekem is sikerült kipróbálnom valamit, ami már régóta izgatta a fantáziámat. Azaz, hogy a délutáni alváskor meddig tudnék magamtól aludni, ha hagynának. Tegnap kiderült! Délután kettőtől fél hatig nyomtam. Jó volt, csak valahogy a hülye tudatalattim vagy a lelkiismeretem szórakozott velem és háromszor is azt álmodtam, hogy már felébredtem és mindig az álom végefelé jöttem rá, hogy nem is, mert csak most ébredek fel. Persze x idővel később kiderült, hogy még mindig aludtam. Ákos nagy szerencséjére. Ugyanis éppen azon gondolkoztam, hogy miért vett 572.000 Ft értékben mindenféle méretű cipőt az egész családnak és a hatoldalas blokkal hadakoztam, amikor végre tényleg felébredtem!
Azért volt némi ijedelemben is részem a szülői házban. Első este mostam a fogamat és elismerően hümmögtem a fogkrém ízétől (nagyon ritkán találok olyat, ami bejön), majd miután végeztem, tüzetesebben is megnéztem a tubust, hogy majd veszek ilyet. Hááát. Nem kellett volna. Komolyan gőzöm sem volt arról, hogy létezik a felnőttfogkrémeknél korcsoportok szerinti differenciálás, de erre a tubusra konkrétan az volt írva, hogy 40 évtől. Gyorsan átvillant az agyamon, hogy most nehogymá' öregedjek itt hirtelen 15-20 évet, majd azonnal ki is ütött a következő megvilágosodásom, mely szerint már csak 8 év és 40 leszek. Durva. De legalább a fogkrém ízleni fog!

4 megjegyzés:

Unknown írta...

Hahaha, én is majdnem bepróbáltam azt a fogkrémet, de én használat előtt olvastam el a tubust és kaptam sokkot a felirattól :D Maradtam a mindenkorosztályos fogkrémnél - jobb a béke.

Viki írta...

Ugye, ugye?:)Picit azért próbálj ki belőle, mert tényleg tuti íze van! Max. pár évvel hamarabb kapsz zserbót!;)

Unknown írta...

Már kaptam zserbót, bibííí!

Viki írta...

Mert ilyen arany szivem van!!!:)

 

Made by Lena