2008. január 16., szerda

Zöldséges

Kicsit Matrix feelingem van, igaz nem pontosan ugyanaz a dolog ismétlődött meg, de ugyanaz a szitu.


Az első eset Szilveszterkor történt anyuéknál. Délelőtt elugrasztott anyu a zöldségeshez. Beléptem az üzletbe, ami egy kis családi vállalkozás. Eladó pasi ötvenes évei végén járhat, kedélyesen beszélgetett egy harmincas csajjal, aki vevő volt és téblábolt ott egy hatvanas pasi, aki szintén aktívan részt vett a beszélgetésben. Jól elbratyiztak, csajszi végre végzett, kilépett az üzletből, erre a zöldséges rögtön elkezdett róla beszélni a haverjának, hogy szegény nő most szakított a barátjával a Tibivel, aki borzasztóan bánt vele, pedig milyen aranyos egy teremtés ez a lány. Barátja sűrűn helyeselt.
Tegnap pedig itt Vecsésen gyalogoltam el egy messzebb levő zöldségeshez, ami szintén családi vállalkozás. Eladó 50 év körüli. Szintén kiszolgált éppen egy harmincas csajt, amikor beléptem és természetesen ott volt a szintén 50 év körüli barát. Ismét kedélyes csevegés. Csaj távozik és a zöldséges azonnal odafordult a barátjához, hogy "Emlékszel, mit mondtam Neked szombaton? Na ez volt az a lány, akivel úgy ordibált a barátja az utcán, pedig milyen egy szolid kis teremtés."

Arra még nem jöttem rá, hogy mi a hiba a rendszerben, azon túlmenően, hogy rém pletykásak a pasik. De ezt eddig is tudtam.;-)

2 megjegyzés:

amilgade írta...

A rendszer rabjai vagyunk!! :-) :-)
Egyébként én pont ezért nem szeretem az ilyen kisboltokat, mert mindenki mindent tud, és továbbadják. kOmolyan, olyan mint a fodrászat. Csupa pletyi az egész.

Viki írta...

A Matrix-szal egyébként viccelni sem lehet, mert kreáltam a bejegyzésemhez egy Matrix feliratot, ami előnézetben frankón mutatott. Miután közzétettem a blogomon, szétcseszte az egész oldalt, megváltoztatta a színeket, elrendezést, betűméretet...amint töröltem, minden megint pöpec lett.

 

Made by Lena