2008. január 31., csütörtök

Influenza

Egy hosszú éjszaka után, nem kevésbé hosszú nappalunk volt és vasárnapig a doki szerint ez így várható.
Szerencsére nem hányt azóta Kristóf, de éjszaka olyan hidegrázásai voltak a hűtőfürdő, kúpok ellenére, hogy kezdtem komolyan aggódni. Végül úgy döntöttünk, hogy az lesz a legjobb, ha velem alszik és olyan jó érzés volt, mert a remegés 5 perc alatt elmúlt. Egész éjszaka hozzám bújva aludt Kristóf, úgyhogy némileg olyan érzésem volt mintha a radiátorral aludnék, mert minden próbálkozásunk ellenére makacsul kitartott a 39 fokos láz. Napközben is 38,5 körül volt.
A lényeg, hogy megnézte a doki és most szerencsére alaposan. Ugyanis éjszaka a hátát is fájlalta Kristóf és mivel 19 évesen majdnem elpatkoltam tüdőgyulladásban, ezért nagyon beparáztam a hátfájás szóra. De szerencsére tiszta a tüdeje ill. panaszkodik lábfájásra is, ami egyértelműen influenza.
Dávidon még nem jött ki, de 2-5 nap a lappangási idő a doki szerint, ezért még nem könnyebbültem meg.
Jövőre egyértelmű, hogy beoltatjuk magunkat!

2 megjegyzés:

amilgade írta...

Jaj Ti szegények!!! :-( Az a legrosszabb, hogy nem tudunk mit csinálni, így a másik gyerkőc is elkapja!!! :-( Kitartást!!!!!!

Viki írta...

Hát igen, csak Dávid még olyan pici ehhez.:( Úgy értem, hogy Kristóf már elég jól el tudja mondani, hogy hol, mi fáj, könnyebben tudok rajta segíteni. Meg tudom nyugtatni, mert érti, hogy mi történik. Nagyon remélem, hogy Dávid kimarad a jóból.Dehát az elég nagy csoda lenne...(nem azt akarom írni, hogy jó ,hogy Kristóf beteg, csak sokkal jobban félek attól,hogy mi lesz, ha Dávid kapja majd el)

 

Made by Lena