2008. január 27., vasárnap

És nem unalmas otthon?

Imádok hímezni, mert ilyenkor csak úgy szabadon csaponganak a gondolataim. Viszont egyszer-kétszer jártam már úgy is, hogy jól felszívtam magam (csúnyábban akartam írni, mert az jobban megfelelne a valóságnak, de most úrilány maradok).
Tehát a címbeli kérdés számtalanszor elhangzott már az elmúlt négy és fél évben, amióta nem dolgozom. És egyáltalán nem zavar, csak kicsit elgondolkoztató. Attól még, hogy napi 8 órában nem egy munkahelyen vagyok, ahol mindenki csak panaszkodik, hogy kevés a pénz, köcsög a főnök, bunkók a munkatársak, az ügyfelekről nem is beszélve és legyen már hétvége ill. legyen már vége a napi munkaidőnek, máris unatkoznom kell itthon??? (és most nem konkrétan az én volt mhelyeimről írok, hanem ez általánosságban a tapasztalatom) Nem igazán értem az összefüggést.
A másik dolog, amin viszont túráztattam az agyam egy darabig, még 2 éve történt, de mélyre ment.:) Szóval Karácsony előtt, suliban az ebédszünetben elugrottam egy kreatív hobbyboltba, hogy készülődjek a Karácsonyra. Egyik csoporttársnőm megjegyezte a szünet után miközben nézegette a szerzeményeimet, hogy "de jó neked, hogy otthon vagy és ilyenekre van időd. én este 8-ra érek haza a munkából és semmire sincs időm." Khmmm...minden jólneveltségemre szükségem volt, hogy egy 2 éves kisgyerek anyukájaként és 6 hónapos pocakkal ne küldjem el a péróba. Csak mosolyogva megjegyeztem, hogy nekem is az éjszaka a magamra fordítható idő. Lehet, hogy csak én vagyok üldözési mániás ebben a témakörben, de már megint azt éreztem, hogy ő a fontos ember, mert dolgozik, én meg csak nyaralok otthon.
Na nem durrogok tovább, hanem megnézek egy részt a kedvenc sorozatomból.:) Ami nem más mint a Friends!

2 megjegyzés:

amilgade írta...

Na ettől én is falramászok!! Bővebben a blogban! ;-)

Én bármelyik képnek örülnék. Te válaszd ki helyettem, azt amit Te szeretnél hímezni! Köszönöm!

A kérdés ugyanaz: Te milyen típusú képet szeretnél? Elvileg bármilyen típusú lehet! :-) ;-)

Viki írta...

Gyakorlatilag én is mindenevő vagyok, bár vannak kedvenceim.;)Jeremiah Junction pl.,magamnak szinte csak az ő képeit hímeztem eddig. Mármint a gyerekmintákon kívül. Szóval a country stílus tetszik, de a virágos képek is bejönnek. Rád bízom én is!:)

Amúgy nem tudom mióta kezdtél mintákat gyűjteni, de ha szükséged van lelőhelyekre, akkor e-mailben tudok küldeni kincsesbányákat mindenféle témában.:)

 

Made by Lena