2008. január 29., kedd

Antik


Rájöttem, hogy nekem nagyon bejönnek az antik dolgok, bútorok, kiegészítők. A konyha felső részénél már el is kezdtem próbálkozni, igaz még számtalan köcsögöt, régi agyagedényt és mindenféle jó dolgot kell gyűjtenem. De legalább már tudom, hogy mit szeretnék! Ráadásul ezekhez nagyon passzolnak a hímzett képek, kiegészítők, gyönyörű párnák, terítők. A lelki szemeimmel már pontosan látom az egész lakást, de hogy más is lássa, ahhoz még jópár évnek el kell telnie. Mindenesetre idén nyáron rengeteg kézművesvásárra megyünk, az tuti!:)

2 megjegyzés:

amilgade írta...

Te is lelkitárs!!!!! Kamasz korom óta gyűjtöm a köcsögöket!!!! Ha kimegyünk a hétvégi házunkba, majd lefényképezem a gyűjteményem és megmutatom. Persze ne várj valami nagy dolgot. Iciri-piciritől nagy kancsóig minden van + néhány Korongi tál (remélem jól írom).

Viki írta...

Hűűűűű!:)Most már tényleg érdekel, hogy van-e olyan hobbynk, ami a másiknak nincs.:)))Jó Neked, hogy már olyan hamar rájöttél, hogy bírod a köcsögöket!:))Mindenképpen fényképezd le, legalább képen lássam!

 

Made by Lena