2008. január 28., hétfő

Picit bosszús

Nem szeretnék sorban negítav posztokat írni, de ez még ki akar jönni.:)
Tehát a Family Frost már nagyon a bögyömben van. Soha nem vettem még tőlük semmit, tehát nem ilyen szempontból, hanem a mód, ahogyan az értékesítést végzik. Minden héten hétfőn fél3-3 között egyfolytában a "zenélésüket" hallom. Ugyanis csendes környéken lakunk, ezért nem csak a mi utcánkban hallom végig, hanem az előttünk és mögöttünk levő párhuzamos utcákból is idehallatszik. Ami alapban nem zavarna, de a srácok 2 körül alszanak el és nagyon sokszor felébrednek erre a hülye szignálra és természetesen utána már nem alszanak vissza. Ami törvényszerűen vonz magával egy totál hiszis, fáradt délutánt, hogy az estéről már ne is beszéljek. Az ugye alapban is kritikusabb időszak. Legalábbis nálunk délután 5-től 7-ig a legnehezebb bírni a srácokkal. Nyáron még okés, mert kint eljátszanak, de télen bent a lakásban elég embertpróbáló időszak.:)
Egyszóval nem tudom, mit lehetne tenni Familyék ellen, gondolom semmit. De aki kitalálta ezt a zenélő hülyeséget, annak éjszakánként lejátszanám párszor. Természetesen minden héten!

4 megjegyzés:

Unknown írta...

"annak lejátszanám éjszakánként..." :D Egyébként engem is marhára zavar(t), amikor nyáron arra ébredek, hogy délután kettőkor visít az ablak alatt az a hülye kocsi. Persze az nálam nem a délutáni szundi volt, hanem még az esti/hajnali.. :)

amilgade írta...

Én a futárokkal járok így! Megbeszéljük reggel, hogy mikor jönnek. természetesen késik, felhívom, hogy a gyerek alszik, majd telefonon csörgessen, erre persze, hogy nem ott csengett!!!

Megköszönném a lelőhelyeket! Nem olyan régen keresek/találok mintákat. Az e-mail címem: amilgade@gmail.com

Viki írta...

bosszantóak!!!

okés, nemsokára küldök párat!:)

Névtelen írta...

teljesen egyetértek,.én is utálom őket, nagyon. pedig nálunk még nincs baba, de mégis a falra mászom, hogy bárhol lakunk ezek mindenhol ott vannak és megzavarják a délutánt...valamit jó lenne tenni ellenük /is/

 

Made by Lena