2008. január 4., péntek

Vacillálás


Ma kaptam egy olyan típusú borítékot, amit mindig röhögve a kukába dobok és ezáltal lemondok a már 99%-ban megnyert autómról. Viszont a mai annyiban különbözött az eddigiektől, hogy átlátszó borítékban érkezett és látni hagyott egy guszta kis epertortát. Hát mivel mostanában szorgoshangya vagyok a konyhában, ezért persze, hogy felnyitottam. (egyébként pedig bevillant a Truemann Show), 6 darab pofás kis kártya van benne, mindenféle gyorsan(!) és könnyen elkészíthető kajákkal. És valóban, minden hozzávalót be lehet szerezni egy egyszerű földi halandónak is, sőt még (szinte) minden összetevőről tudom is, hogy mi az. Persze, persze egy turmixgépet azért itt is kapok, ha elég gyorsan válaszolok és naná, hogy az aranyszínű üst volt a bélyegemen, ezért első alkalommal a nagy bemutatócsomagot küldik el nekem, szóval a körítés az nem maradt el, de legalább használhatónak tűnik a cucc. Gyorsan fel is hívam Ákost egy interjúra a témakörben, mire átnyomott nekem egy linket erről a kiadóról, hogy sokan problémáznak velük, mert elég nehezen lehet kiszállni a mókuskerékből, ha az ember már nem szeretné annyira őket, mint amennyire ők minket. Tipródtam kicsit, végül felhívtam a kiadót. Nem köntörfalaztam, hanem rögtön a lényegre tértem, hogy emiatt nem merek kapcsolatba kerülni velük. Persze azt nem mondam, hogy konktrétan róluk olvastam ezt a csúnyaságot. A nő egyébként nagyon udvarias és kedves volt a telefonba. Vezetékesről hívtam, a nevemet tuti nem érthette, de volt egy ilyen félmondata rögtön az elején, hogy "Igen a Főzőkártyákat kapta látom". Hoppá. Truemann show kettő vagy csak ennyire profik, hogy rögtön analizálják a telefonszámot, ami egyébként nem is az én nevemre van előfizetve? Majd lépésről lépésre átbeszéltük a témakört és teljesen megnyugtatott, hogy le lehet ezt mondani, ha figyel az ember a buktatókra. 5 perccel azután, hogy letettük a telefont jutott eszembe, hogy tulajdonképpen miért is nyugodtam meg? Nagyon profi ügyfélszolgálatuk van!
Szóval most erősen gondolkozom a dolgon. Az viszont tényleg megnyugvással tölt el, hogy nem egy pici cég több száz km-re, hanem van elérhető telefonszámuk és bemutatótermük, ahova legvégső esetben bemehetek és leordíthatom a fejüket.
This is a biginning of a beautiful friendship.:)

2 megjegyzés:

amilgade írta...

Szia!

Megcsináltad az eperetortát? Azért kérdezem,, mert nekem is van ilyen "kártyám", amit egy újsággal együtt kaptam, csak még nem próbáltam ki. Valóban jó?

Viki írta...

Szia!

Nem, még nem. Ma mézeskalács pogikat sütöttem. Majd, ha már igazi epret lehet kapni (nem fagyasztottat), akkor csinálom meg. Azért, ha Te már hamarabb kipróbálod, várom a visszajelzésedet!;)

 

Made by Lena