2009. január 5., hétfő

Kórház


Voltunk délelőtt a hallásvizsgálaton és utána találkoztunk kedvenc doktor néninkkel. Lelkileg már rákészültem a fülfelszúrásra, mert éreztem, hogy a hallásvizsgálat nem sikerült olyan jól, mint kellett volna.
Kiderült, hogy jóval rosszabbul. Ugyanis mindkét fülére rosszul hall Kristóf.:( Reggel ráadásul panaszkodott, hogy fázik és elég letört is volt. Valószínűleg éppen újra kezd begyulladni a füle, de most már a bal is.:( Ezt a vizsgálat után mondta a doktor nénink. Fülszúrásra nem került sor, mert már folyadék nincs a fülében viszont ki kell venni az orrmanduláját.:( Még januárban. Minél hamarabb. Csak most lehet, hogy pont beteg lesz, ezért pár napot várunk és ha jól van, akkor vérvétel, találkozás az altatóorvossal és megbeszéljük a műtétet.
Kristóf egyébként nagyon ügyesen viselkedett! Végig csendben ült az ölemben, látszólag nyugodtan, de amint kiléptünk a váróba, rögtön rákérdezett, hogy itt kell aludnunk egy napot? Váratlanul ért a kérdés, mert nem gondoltam, hogy levette a szitut, plusz még jó lett volna gondolkozni kicsit, hogy hogyan is mondjam el neki ezt az egész kórházi dolgot. Dehát hazudni nem akartam neki (vagy félrevezetni), ezért igennel válaszoltam és persze azonnal pityeregni kezdett. Szerencsére 2 percnél tovább nem tartott az egész elkeseredése, mert elmondtam, hogy aludni fog közben és semmit nem érez majd ill., hogy ezen én is átestem, de velem nem is aludhattak bent anyuék és 3 napot kellett ott aludnom, úgyhogy neki milyen jó, hogy 1 nap és végig vele leszek. Azaz majdnem végig. Sajnos az altatás előtt nem lehetek ott, hanem a műtő előtt el kell köszönnöm. Ez lesz a kritikus pont.:(
Szóval most már mindkét fülét lámpázni kell és kapott újabb adag antibiotikumot, de ezt csak akkor kell beadnom, ha lázas és betegebb lenne.

4 megjegyzés:

amilgade írta...

Pont ma akartam kérdezni mi van Kristóffal. Szegényke. Úgy sajnálom!!! Kitartást nektek!

Viki írta...

Köszi! Kristóf eddig jobban veszi lelkileg, mint gondoltam volna. Rólam ez már nem mondható el, nagyon félek, hogy nehogy bevérezzen! Ja, és azon is izgulok, hogy utána tényleg jöjjön rendbe a hallása!

Névtelen írta...

Szegényke.. jobbulást nektek.
Gondolom, már túl vagytok minden effélén, de kövirózsacsepp? fülmelegítős sapi?

amúgy egy orrmandula vizságlatra nekünk is áll a zászló Barnusnál.

Viki írta...

Köszi!
A kövirózsacseppet nem ismerem, de a műtét sajnos már nagyon indokolt. A műszer teljesen profin megmutatta, hogy a jobb füle már alig kap levegőt, úgy megnőhetett a mandulája.:( Lámpázunk ezerrel, de az sem segített, mert most állítólag sokkal csúnyább a füle, mint múltkor volt.

Miből gondolod, hogy Barnust is ki kell vizsgáltatni? Amúgy Dávidra is ráparáztam. Ő állandóan horkol és náthás is, de soha nem fájlalta még a fülét, nincs láza. Azért lehet, hogy legközelebb őt is megmutatom, ha már úgyis ott van mindig...

 

Made by Lena