2009. január 22., csütörtök

Kicsit durva???

Ma megérkezett a csomagom az 1-2-3 Stitchről! Ami önmagában nagyon örvendtes hír!:) Csakhogy! A borítékot azon túlmenően, hogy tök redvás volt, az egyik oldalán szabályosan végig feltépték. Szerencsére postásék nem szeretnek hímezni, így nem vettek ki belőle semmit! Viszont nagyon bosszantó! Ez nem véletlenül szakadt fel a kézbesítés során, hanem egyértelmű szakítás! És tuti, hogy Magyarországon történt, mert különben elvesztek volna belőle a dolgok.
Nézzétek:


Sajnos egy kép után lemerült a fényképezőgépem (ő sem bírta a látványt), így túl jó képet nem sikerült készítenem, de a lényeg látszik. A bal oldal teljesen végig van szakítva!
Arról nem is beszélve hogy a postás már megint nem csöngetett be, pedig már itthon voltunk! Inkább belepréselte a postaládánkba. Erősen hajlok rá, hogy felhívom a postát! Tudom, hogy felesleges, de ha semmi visszajelzést nem kapnak, egyre nyugodtabban bontogatják majd fel a leveleket!

7 megjegyzés:

Tigrislilijom írta...

Sajnos ez felénk is mindig így zajlik. Mi megkérdeztünk a postán valakit. Azt válaszolták, hogy nem küldik el az alkalmazottakat, mert annyi pénzért nincs túl sok jelentkező a helyükre... Hát ez a mai (magyar) valóság :-((( Nem biztos, hogy érdemes lenne rajta nagyon kiakadnod. Inkább örüljünk együtt, hogy a csomag hiánytalan! :-)))

Viki írta...

igazad van!:) most egy darabig úgysem tervezem a külföldi rendelést...

Kriszti írta...

Tudom mit érzel. A mi 123stitches rendelésünk boritékja ennél durvábban nézett ki. Örüljünk hogy mindkettőnknek megvolt hiánytalanul mindene.
Inkább azt mutasd meg, mi volt a boritékban. :))

Viki írta...

Mutatom.:)

CsacskaMacska írta...

Számtech boltunk van, volt két garanciás ROSSZ memóriánk, éppen nem mentünk azon a héten Pestre az ottani boltba, ezért feladtuk a srácoknak, hogy vigyék el a szervízbe... Ajánlott csomagban... Szerintetek odaért??? A marha inkább hazavitte a két használhatatlan memóriát, amivel csak nekünk okozott kárt... Soha többet nem adunk fel semmit a magyar postával, inkább GLS, ugyanannyiért... Ja, és a kártérítés összege alig fele a kárnak, hiába is tudom bizonyítani számlával... Szóval sajnos meg sem lepődöm azon, amit írtál, de mondjuk az a legszomorúbb, hogy még annyi eszük sincs, hogy ne feltépjék a borítékot, hanem a leragasztás mellett nyissák óvatosan... Szomorú, hogy ilyenek az emberek...De hála istennek, haszontalan volt neki a csomagod tartalma, ennek örülök!!!!:-)
Szép napot kívánok!!!

Unknown írta...

az már csak külön apróság, h rajta van a borítékon a ne hajlítgasd matrica, ennek ellenére begyűri a ládába... -oké, h nem tud angolul, de legalább józan paraszti esze lehetne.

Viki írta...

CsakcskaMacska, durva, ami Veletek történt!:(
Amúgy ezt nem értem én sem, miért nem próbálják meg feltűnőmentesebben csinálni??? Legalább erre vehetnék a fáradtságot!

Na igen, Rita, ez a másik fele!

 

Made by Lena