2009. január 12., hétfő

Mi leszel, ha nagy leszel?


Körülbelül egy évvel ezelőtt Kristóf erre a kérdésre úgy válaszolt, hogy "varjú és egész nap károgni fog". Szerencsére fél évvel később már elég nagyot ugrott, ugyanis levezette, hogy milyen kukástársaságot fognak alapítani Dáviddal és Ákossal. Dávid is helyeselt, hogy ő fogja vezetni az autót. Újabb fél év elteltével ismét változott Kristóf elképzelése és most éppen tűzoltó szeretne lenni. Dávid pedig elefánt. Úgy látszik, ez nálunk valami genetikai dolog lehet, ezért nem izgulok.:) Majd fél év múlva újra megkérdezem Dávidot!

6 megjegyzés:

amilgade írta...

:-) :D
Édesek ahogy fejlődnek! Kíváncsi vagyok fél év múlva mi szeretnénk lenni. A kukásautó minden gyerek fantáziáját megmozgatja. Mondjuk nekem fogalmam nincs, hogy az autón kívül mi lehet még vonzó. ;-)

Viki írta...

A kukák is!:) Legalábbis van egy XXL-es méretű kerti kukásautójuk és ahhoz van 2 db kuka, amin rendszerint ment nyáron a balhé, hogy kié legyen.:) Plusz jó időben az igazi kukákat is nagy örömmel segítenek behozni az utcáról miután elment a kukásautó.

leda írta...

De édesek! :))

Névtelen írta...

Nálunk is téma ez.. sőt nekünk van egy body-nk, amin van egy sárga autó, ami akár kukásautó is lehetne.. És Maci szerint az is!!
amúgy az a villogó a tetején, hogy benyeli a kukát.. kell ennél több..
mindegy, csak tűzoltó ne akarjon lenni, mert abból nálunk balhé lenne :( :)

Névtelen írta...

de drágák:))) s vajon miért akart károgó varjú lenni???:))) ez nagyon nagyon aranyos.....igen, a kukásautó minden kisfiú fantáziáját megpiszkálja, tesóm mindkét fia odavan értük mai napig is:))))
ja, egyébként voltam tegnap halmin aerobicolni. képzeld hatalmas labdákon akrobatizáltunk.....de jó volt. mondta az edzőnéni, hogy a másik iskolában sajnos már szinte egyáltalán nem jön össze a négy-öt fő.
itt viszont voltunk tegnap legalább 8-10-en. olyan kár, hogy neked messze van....

Viki írta...

tegnap én is edzettem, de itthon:) a labda jó lehetett:D hát igen, a halmit nem vállalom be:(

 

Made by Lena