2009. január 13., kedd

Ha nincs híd!:)


Tegnap délután felkészítettem Kristófot a vérvételre. Pár perc elkeseredés után megnyugodott és ma reggel sem volt semmi sírás miatta, csak megkérdezte, hogy tényleg csak ötig számolunk és annyi ideig tart? Bíztam a profi laborosokban, ezért bátran rávágtam, hogy igen.:) Tízre mentünk, vittük a dossziénkat, mert már azt is kellett nyitnom a rengeteg papírnak. Nem mondom, hogy nyugodt voltam, de már ideges sem. Az a múltkori hajnali hármas forgolódás kicsaphatta a biztosítékot és azóta olyan "a kocka el van vetve" hangulatban tengődtem.
A lényeg, hogy sorra kerültünk, doktor nénink megnézte Kristóf fülét. Először azt, amelyik már 6 hete csúnya éééééééééés a következő pillanatban azt hittem, hogy rossz forgatókönyvet kapott a doktornő. Ugyanis a következőt mondta: "Ez a fül nagyon szép! Nézzük a másikat!" Mialatt a másikról megállapította, hogy már az is szebb és jövő héten csináljunk újabb hallásvizsgálatot, sikeresen feldolgozta az agyam az infót, újraindította a rendszeremet és elkezdtek dőlni belőlem a kérdések. Dehát a vérvétel és a mandulakivétel? És hall rendesen? És kisebb lett a mandulája? És mehet oviba?
És igen! Elmarad a műtét, holnap ovi! Jövő héten kontroll.:)
Még mindig emésztem az infót és bevallom csak félig könnyebbültem meg. Ugyanis a következő betegség nagy valószínűséggel újra rámegy a fülére, bár most már rögtön lámpázni fogunk a legkisebb náthánál is! Mivel az elmúlt 8 napban csak ez volt a terápiánk és ilyen sokat használt!:)
Ettől függetlenül most úgy érzem, hogy csak némi haladékot kaptunk. A haladékokat pedig nem csípem, a rossz dolgokon szeretek azonnal túl lenni. Bár most az is benne van a pakliban, hogy elkerülhető.:) Úgyhogy türelmes vagyok és bizakodó! Hazafelé pedig beugrottunk az oviba, szólni hogy holnap (majdnem 2 hónap kiesés után) újra megy Kristóf!:)
Este pedig végre nyugodtan alszom!:) Kopp-kopp!;-)

11 megjegyzés:

leda írta...

Hát ez óriási! Úgy örülök! A nagy stressz után általában én sem tudok még egy darabig felszabadult lenni, szerintem a jó hírt is fel kell dolgozni!

Viki írta...

Köszi!:)Hát igen! Pont, amikor délben bekapcsoltam az infralámpát Kristófnak, jutott eszembe, hogy már lazíthatok, megkönnyebbült sóhaj!:)

Névtelen írta...

:D
szóval, csak odaértetek és kiderült, hgoy az nem is a Ti hidatok! :D
örülök nagyon..

(csak halkan jegyzem meg, hogy a kövirózsacseppek is aranyat érnek egy - egy beteg fülecskének!! - akár kivonatot is lehet kapni a patikákban!)

Judit írta...

Hú, de jó, micsoda megkönnyebbülés:)

Viki írta...

Bizony!:)Most kezdem felfogni.:)

Viki írta...

Kövirózsacseppet holnap megpróbál szerezni Ákos a gyógyszertárban. Utána kérhetek használati útmutatót?:) A bal fülét kicsit még kezelgetnénk vele! Plusz lámpázunk még tíz napig.
Tényleg kár volt ennyit aggódnom!:)

Névtelen írta...

Bele kell csepegtetni a fülébe, ha hagyja..
hogy mennyit, azt most fejből nem tudom, de azt hiszem, rá van írva az üvegre. . ha nincs, utána nézek, jó?
ja és a fülmelegítős sapi is nagyo jó!
Az is patikás.. dr. Somi féle.. a legkisebb taknyosodásnál vágom fel a lányom fejére.. és már tudja, hogy az jót tesz.. abban lehet szaladgálni, játszani, nem kell ott ülni, mint a lámpánál..
jobbulást nektek!

Viki írta...

Köszi!:) Fülmelegítős sapinak is utánanézünk, bár meglepő módon tetszik Kristófnak a lámpázás. Mondjuk mindig mesét néznek közben, amit normál körülmények között csak este lehet.;-)

Névtelen írta...

Igazán meglepő, hogy tetszik neki a lámpázás :D
így nekem is tetszene...

Viki írta...

Jólvanna:DDD

Amúgy az a része meglepő, hogy a meleget így elviseli. Tegnap kipróbáltam, de fél percnél tovább nem bírtam, pedig én is az egyik kedvenc filmemet néztem.;-)

amilgade írta...

:-) Ennek nagyon örülök!!!!!!!!

 

Made by Lena