2009. január 12., hétfő

Csak semmi pánik!


Éjszaka hajnali háromig nem tudtam elaludni, pedig már éjfélkor lefeküdtem, de járt az agyam minden hülyeségen. Meglepő módon éjfélkor találtam egy újabb aggódnivalót, pedig azt hittem, hogy már kimerítettem mindent, de rendkívül élénk a fantáziám mint kiderült. Szóval miután volt egy pocsék éjszakám és a reggel is hasonló hangulatban telt el, rájöttem, hogy ez így nem mehet tovább!
Csak akkor kell foglalkozni egy problémával, ha az már ténylegesen felmerült, addig nem kell mindenféle válságterveken agyalni nem létező rémálmok megoldására .
Jó gondolat, már csak be kellene tudni tartani! Igyekszem. Mielőtt még nekem lesz szükségem egy orvosra.;-)

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

A drága párom szokta mondani, hogy egy hídon akkor kell átmenni, ha már odaértünk..

hát, többször rájöttem már, hogy igaza van, de én is olyan vagyok inkább, mint TE.
ha már lehet agyalni, én képes vagyok. -sőt ha mások szerint nem lehet, én akkor is képes vagyok!
szóval, nyugi.. ha ideges vagy, akkor az ráragad másokra is, és akkor tényleg rosszabb lesz!

Viki írta...

Ez jó mondás nagyon!Felveszem a jelmondataim közé!:)

Idegesség palástolásában elég jó vagyok!:) Gyerekek semmit nem éreznek belőle és a doktornőt sem tervezem zaklatni csak a szükséges és szerintem egészségesnek vélt mértékben.;-)
Apjukat mondjuk kiakasztottam éjszaka, dehát valakit ki kellett!:D

amilgade írta...

Jó gondolat! :-) Csak valahogy be kéne tartani! Én tuti nem tudnám! :-( Sokkal jobb, ha kiírod magadból amit gondolsz, már ezzel is kiengeded a gőzt.

Viki írta...

Igen, az is sokat segít, ha kiírom! Majd előtte kiteszem a figyelmeztető táblát, hogy ez szenvedés lesz, ne olvassátok el!:DD

CsacskaMacska írta...

Én is nagyon sokat "gondolkodok"... A férjem látja rajtam, amikor valami sötét dolgon jár az agyam, és rámszól, hogy megint min gondolkodsz??? Néha annyira elkap a hév, hogy még én is megijedek... Ilyenkor, amikor érzem, hogy most már elég, beteszek valami nagyon jó kis vígjátékot, elég egy negyed óra is hogy feltöltödjek egy időre. Keress valami olyan "érzést" amiről tudod, hogy egyébként is feldob, hátha segít.

Viki írta...

Napközbenre ez tényleg jó "terápia", de éjszaka már annyira fáradt voltam, hogy csak az alvásra lett volna használható az agyam...és a kombinálásra;-)

 

Made by Lena