2008. január 29., kedd

Lezárult...

... a szavazás! A végeredmény pedig nem meglepő, ugyanis nekem lett igazam!:))) (csak szerényen, mint mindig). Tehát 62% az igen válaszok aránya és 37% a nem. Köszönöm a szavazást!



Amúgy pocsék reggelem van, mert ritka rossz éjszakám volt. Egész éjjel ki akart nyírni valaki. Hajnalra feladta volna, de akkor Kristóf ébresztett fel, hogy pisilni megy, utána féltem picit az álom hatására, majd újra Kristóf akart valamit (ja igen, átjönni az ágyunkba), visszavittem a szobájukba, hogy majd reggel, de akkor már hajnali 6 óra volt, ezért Ákos is mozgolódni kezdett. Kristóf nagy örömére, ugyanis minden reggel végigasszisztálja, amíg készülődik az apja a munkába, majd elintegeti. Eközben mi Dáviddal még békésen alszunk. Az eredeti forgatókönyv szerint. Ma viszont Dádi is korán kelt és kiabált az ágyából, hogy "aaaaaanyaaaaaa teeeeeeeej", ezt megállás nélkül, full hangerővel. Gondoltam, kihívom magam ellen a sorsot és nem reagálok, mert komolyan a mosott k..ki hiperaktív tündérke volt hozzám képest. Hááát, a gyerek nyert. Honnan van ekkora tüdeje???
Szóval ilyen indítással egy csodálatos napnak nézek elébe.

2 megjegyzés:

amilgade írta...

A rémálmok engem is megviselnek. Szerencsére elég ritkán fordul elő, egyébként is alig álmodok valamit.

Viki írta...

én minden éjszaka álmodom, de ilyet szerencsére ritkán! múltkor megálmodtam egy tök jó krimit!:)ügyvédes, John Grisham féle volt és az ébredés utáni első másodpercekben tisztán emlékeztem rá, de utána sajna elfeljtettem. Pedig biztos bombasiker lett volna!:))

 

Made by Lena