2008. január 20., vasárnap

Függőségeim


Abba már kezdek belenyugodni, hogy a csoki-süti-keksz vonzásának képtelen vagyok ellenállni, de felháborít, hogy újabb jelentkező próbálja lenyomni az agyamat és folyamatosan ingerel, ha megvonom magamtól. A coláról beszélek, mégpedig a -ról.

Tavaly nyárig semmi bajom nem volt vele, alapvetően elkerültük egymást. Na jó a -ban , de amilyen sűrűn járok ilyen helyekre, az belefért. Viszont a nyári vizsgaidőszakban dög meleg volt, ébren is kellett maradnom valahogy, ezért gondoltam, hogy a majd segít. Segített is. Ipari mennyiségben ittam 4 hétig , utána annyira telítődtem, hogy leálltam. Decemberig. Akkor újra eszembe jutott, hogy a kávé mellett milyen jó barátom volt a is a tankönyvek felett, így ismét egyre sűrűbben vettünk.



Egészen múlt hétig. Akkor úgy döntöttem, hogy vége, mert már a gyomrom sem bírja. Péntekig tudtam ellenállni és most is rohanok a következő pohárért, mert ma még nem ittam, de most nagyon megkívántam.

Hogyan lehet erről leszokni???





2 megjegyzés:

amilgade írta...

Én kávéfüggő vagyok!! Bevallom a colával úgy vagyok, hogy inkább ne is lássam. Nem bírja a gyomrom. Tiniként is problémám volt vele, inkább őszibarackoztam, utána meg jött a keményebb/töményebb...khmm.:-) ;-)

Viki írta...

Áááá,a kávét ne is említsd! Jó sok cukorral, tejjel (a héten tejszínhabbal is!), imádom!!! Nem is reggel a reggel egy ilyen indítás nélkül.:)
Nekem a töményebbet nem bírja a gyomrom. Max. a jó öreg Bloody Maryt ill. a vodkanarancsot.:)

 

Made by Lena