2008. január 30., szerda

Este

Szegény Kristófom elég pocsékul van.:((( Este megint 38,6 lett. Hűtőfürdő semmit nem használt, tiszta nyűgös, beadtam neki a Nurofent, azzal a lendülettel hányta is ki.:( Még soha nem hányt. Kapott egy kúpot a popeszba, azon is sírt egy csomót és amikor letettem aludni, megint fájlalta a pocakját. Jaaaajjjj! Tiszta ideg vagyok! Utálom a hányós betegségeket!!!! Gondoltam, hogy aludjon velem, mert mi van, ha éjjel hánynia kell, de akkor Dávid is kiakad, hogy ő miért az ágyában alszik. 9 körül majd megnézem, hogy használt-e a kúp és maximum újra megfürdetem.
Nem akarom, hogy Dávid is elkapja! Szegény kismackók!
Ja, és holnap délelőtt családilag mentünk volna fogorvoshoz. Ákos időpontját már lemondtam délután, de az enyémet nem, mert fáj a fogam. Csak így semmi kedvem itthon hagyni őket.

4 megjegyzés:

amilgade írta...

Szegényke!!! Gyógyulást nektek!!!

Viki írta...

Az előbb megint hűtőfürdőztünk. Talán 37,8-38 között lehet most a hője. De legalább nevetgélt fürdés közben. Úgyhogy most picit jobb kedvem van. Jövőre beadatom nekik az oltást, az tuti! Meg magunkat is beoltatjuk. Mivel nem járnak oviba, én is itthon vagyok, idén eszembe sem jutott az oltás.

amilgade írta...

Remélem jobban vagytok!

Viki írta...

Hát picivel. Mindjárt írok, amíg játszanak.

 

Made by Lena