2008. február 5., kedd

Recept

Jelentem, az élesztő ötösre vizsgázott!:) Olyan ízözönt sikerült elérnem zserbóilag, mint amit utoljára tizenegynehány évesen tapasztaltam a jófajta vidéki esküvőkön.
A receptet egyébként itt találtam és ezer köszönet érte! Annyit változtattam rajta, hogy szódabikarbóna helyett egy csomag sütőport használok. A tepsi pedig amiben sütöm (a méret miatt fontos) a zsírfogó. Ezt anyutól tudtam meg nem is olyan régen, amikor is megdöbbenve kérdezte, hogy "kislányom, Te a zsírfogóban sütöd a süteményt?". Hát először is qvára nem mutatkozott be, hogy ő a zsírfogó, másodszor erőteljes hasonlóságot mutat egy tepsivel, így a válaszom egy vállrándításos igen volt. Meg különben is, mit keres egy zsírfogó az ÉN sütőmben??? Nulla karriert tudna befutni, de így bezzeg örülhet, hogy ő is hasznos tagja a családnak.:)

6 megjegyzés:

Unknown írta...

ésugye a tepszi :)
(nem is tudtam, hogy annak zsírfogó a neve. mostmár legalább funkciót is tudok mellé csatolni..)

Viki írta...

ja igen, tepszi!:)) azért nem tudtad eddig, mert még túl fiatal vagy hozzá! Hopp, lehet, hogy most öregedtél 7 évet?:)))

Unknown írta...

öregedés kizárva! Megállapodtam a fentiekkel.

Viki írta...

Te is?;-)

Unknown írta...

igen, mondták, hogy Te is a listán vagy, de mivel limitált a férőhely, ezért krokodilkönnyek közepette bekönyörögtem magam, így téged sajnos le kellett húzni...
Szóval szükséged lesz még arra a 40+os fogkrémre :)

Viki írta...

Na várjál csak, én vezetem a listát!Mármint én vagyok a jegyző! Téged valaki csúnyán átvert!:)
De sebaj, legalább már tudod, hogy milyen fogkrémet kell majd venned!:))

 

Made by Lena