2008. február 1., péntek

Dávid

Még mindig nem tudom eldönteni, hgy a Germicid kúp ilyen csodaszer-e vagy Dávidnak van vasszervezete. (mint abszolút elfogulatlan anyuka, az utóbbira szavazok:))
Tehát délutáni alvásból láztalanul ébredt Dávid is, de négykor hirtelen belassult, hozzám bújt és 20 percig ült az ölemben. Ami vele még soha nem fordult elő, amióta járni tud. Egyre jobban ellazult, úgyhogy felemeltem, hogy lássam az arcát és úgy nézett ki, mint aki mindjárt elhagyja magát, ködös tekintet, tiszta lázas arc és mint kiderült 39,1 volt. Kanalas lázcsillapítót látni sem akarta, de kúpot még nem adhattam neki, ezért maradt a hűtőfürdő, ami semmit nem ért, csak még jobban sírt. Már rutinszerűen hívom az ügyeletet, elmondtam a problémát, kiderült, hogy beadhatom a kúpot hamarabb is. Kúp után fél órát heverésztünk az ágyunkban, közben megivott legalább 2 dl teát, ami szintén sokat segíthetett a kúp hatékonyságában, ugyanis 17:30-ra már visszanyerte eredeti színét, röhögött és mentek játszani Kristóffal. Vacsira mindketten benyomtak egy-egy szendvicset és 37 fokos hővel éppen énekelgetnek a szobájukban.:)) Azért Dávidot 2 óránként ellenőrzöm majd éjszaka, de nagyon jó lenne, ha ilyen jól venné a továbbiakban is!

Mivel ilyen szerencsésen alakult a kora este, gondoltam, hogy kipróbálom milyen az, ha instant élesztőből csinálok kakaós kuglófot. Illatra már nyert maga a nyers tészta is, de a kuglóf még csak most került be a sütőbe, ezért az ízre várhatok holnapig.

Nincsenek megjegyzések:

 

Made by Lena