2008. február 14., csütörtök

Fogyi


Nagyon lebeg a fejem felett egy szadista fogyókúra! Pedig utálom, de kénytelen leszek betörni és fogyózni. Kedvenc fogyókúrázós barátnőm a jelek szerint hamarosan tényleg nekiáll és kénytelen leszek én is, mert egyedül nem jó lógni. Orsival ugyanis a napokban lesz 1 éve, hogy eldöntöttük, a nyárra lefogyunk. Mármint tavaly nyárra.:) Mondjuk nyár végén Orsinak sikerült betartania huzamosabb ideig a 90 napost, de nekem egyszer sem. Orsival amúgy azért szeretek fogyózni, mert bűntudat nélük ehetek bármit akár már a 2. napon is, ugyanis nagy valószínűséggel ő is ezt teszi, hiszen tudja, hogy max. 24 óráig bírom ki édesség nélkül. (és nekem az édesség a csoki, süti, keksz, nem a gyümijoghurt, mint egy elvetemült közeli hozzátartozómnak, nevezetesen Ákosnak és ezt képes komolyan állítani, hogy az finom és kielégíti az édességigényét. na jó nincsenek is súlyproblémái)
Egyszóval hamarosan búcsút intek a kilóknak.:) Aztán, hogy tényleg el is mennek-e, az már más kérdés.:))

2 megjegyzés:

amilgade írta...

Megértelek! ;-) Nekem se megy! DE!!!!! Szombattól muszáj belehúznom, mert a hónap végén összeül a fogyizós csapat, és el kell mondanom mennyit fogytam a hónapban! Holnap diplomaosztó, csak nem fogok ekkor fogyizni!!!! ;-) Így marad a hétvége. Legalább 4 kilót a hónap végére el kellene érnem! :-(

Viki írta...

4 kilót 2 hét alatt??? Áááá, az egészségtelen! Fogyizós csapat van? Az húzósabb, mint ha egy lánnyal kell megbeszélni, hogy mindketten feladtátok!:)Holnap ne is fogyózz!Szerintem én hétfőtől kezdem majd el sportolással egybekötve.

 

Made by Lena