2008. február 26., kedd

Feladtam


Ma délután öt órakor hivatalosan is befejeztem a fogyókúrát. Mégpedig azért, mert tegnap délután óta olyan fejfájásom volt, hogy éjszaka sem tudtam aludni, napközben is szedtem a fájdalomcsillapítót, mert borzasztó volt. Így Ákossal telefonon keresztül értekeztünk és ismét bebizonyosodott, hogy sportolni kellene. Már csak azért is, mert ötkor ettem rendesen és fél órával később nyoma sem volt a 24 órája tartó fejfájásomnak! Amúgy a Súlykontrollal próbálkoztam, és reggel egyébként 1 kg-val könnyebb voltam, mint előző reggel, tehát biztos hatásos lenne. Csak az a baj, hogy alapvetően húsokat szabad enni az első héten salival. Na és a húst ugye nem szeretem. Sajtokért és a natúr joghurtért sem rajongok. Úgyhogy ez nem nekem való módszer.

6 megjegyzés:

amilgade írta...

Bevallom én is feladtam, de csak a február hónapot!!! esküszöm!!!!! Márciustól már tényleg belehúzok a fogyiba!!! ;-)

Viki írta...

:))))én is!

amilgade írta...

Én azt hiszem/vallom, hogy egy fogyókúra csak akkor jó/sikeres, ha az étel mennyiségét csökkentjük, és közben aktívan mozgunk/tornázunk. Mindegy, hogy mit eszünk, csak keveset.

Viki írta...

Ezt már próbáltad a gyakorlatban is? Soha nem tudom amúgy, hogy mennyit lenne szabad ennem. Ha nem eszem édességet, akkor dupla annyit tudok a rendes kajából enni és mégsem hízom.
Plusz kevés kaja mellett, rosszul vagyok aerobic alatt.:) Nem egyszerű!
Bár igaziból az: nem szabadna édességet ennem (csak 4. naponta picit) és sport. Na de egy édességfüggő könyvmolytól ki várhatja ezt el???:)))

amilgade írta...

Igen kipróbáltam, és bevállt. Lassabban lehet vele fogyni, de nem vonsz meg magadtól semmit, illetve a kenyeret. Sajnos kebyeret nagyon kevesett lehet enni. Én anno Abonett-el helyettesítettem.

Viki írta...

Akkor lehet, hogy elszánom magam.:)

 

Made by Lena