2008. február 22., péntek

Csukott ajtó


A Fiúk az előbb testületileg bevonultak a szobájukba és becsukták az ajtót. Ezt egyébként nem szoktam megengedni, de most gondoltam, próbáljuk ki. A kiszűrődő hangok kb. tíz akciófilm aláfestéséhez elegendő effektet nyújtanak. Eddig kb. ötször voltam meggyőződve róla, hogy mindjárt nagy sírás lesz, de csak röhögnek. Még gyűjtöm a lelkierőt, hogy bemenjek a szobába, bár az előbb kijöttek és invitáltak. Dávid totál leizzadva, homlokán piros folttal vigyorgott rám, Kristóf pedig mosolyogva közölte, hogy jó nagy kupit csinált Dávid. Hárításból ötös.

2 megjegyzés:

amilgade írta...

Hajaj...önállósodás útjára léptek a srácok!!! :-) Nagyon jól bírtad a csukott ajtót, én azt hiszem az első hörgésre berohannék, és hülyét csinálnék magamból! ;-)

Viki írta...

:)az elmúlt egy évben elég sokat edződtem. Plusz próbálom szokni a gondolatot, hogy nem lehetek velük mindig mindenhol és természetesen senki más nem képes olyan profin figyelni rájuk, mint én(!:)), ezért nem árt, ha a felügyeletem alatt önállósodnak. Na jó összevissza lett, de talán érthető.:)

 

Made by Lena