2008. február 11., hétfő

Tegnap


Végre kiszabadultunk itthonról 10 nap után!:) Srácok gyógyultnak nyilvánítva (általam), na jó naponta háromszor köhögnek még, de már nem vészes szinten.
Szóval tegnap délelőtt elmentünk vásárolgatni és annyira jól esett! Kristófnak végre kaptunk szandált, itthonra. Ugyanis télen képtelenség szandált kapni, pedig a gyerekeknek oviba vagy a lakásba ezerszer biztonságosabb, mint a papucs. Ehhez képest már ősszel is alig találtunk. Tegnap pedig a tavaszi előzetes modelleket kezdte már árulni egy cipőbolt és ott tudtunk venni. Természetesen aranyáron...De legalább már van!
Kézimunkabolt előtt is elmentünk, nekem sikerült be is mennem és hát az üzletben kibírtam, hogy ne vegyek meg semmit, de miután kijöttünk egy olyan képet láttam a kirakatban, amelyiken rögtön látszódott, hogy engem várt. Egyszerűen képtelen voltam otthagyni, pedig elhatároztam, hogy addig nem veszek új készletet, amíg a meglévőket be nem fejezem. Ami ugye még elég sok évig leköt. De a kép láttán feledtem minden elhatározásomat és visszamentem érte.
A délutánunk is szorgosan telt. Itthoni pakolgatással illetve tervbe vettük a járóka szétszedését. Végre! Előtte le akartam fényképezni, hogy majd meghirdessem különböző fórumokon több más dologgal együtt, amiket már Dávid is kinőtt és csak a helyet foglalják. Erre a gépünk már megint lemerült. Járóka így még ma is egyben, de estére remélem feltölt a gép!

6 megjegyzés:

amilgade írta...

A cipőkkel mi is hadilábon állunk!
Komplett készleteket szoktál venni? Mint pl. Lanarte vagy Vervaco?

Viki írta...

Hát fele-fele arányban. Ha nagyon megtetszik egy kép és tudom, hogy a neten nehezen találnám meg, akkor megveszem.:) Mint pl. ezt a vasárnapit is: Dimensions egyébéknt. Viszont rengeteg mintám van a szgépben is és ezekhez rendszeresen veszem a fonalat, így már Venus fonalból kb. 300 színem van. Excelt vezetek róla.:))

amilgade írta...

Te jó ég!!! Jó sok!

Viki írta...

Hát igen, 4 év szorgos gyűjtögetése.:)

amilgade írta...

Fénykép??!! Majd felteszed??? Egyébként azt a rengeteg fonalat, hogyan tárolod??? Doboz??

Viki írta...

Aha, csináltam fonaltartó dobozokat. Pontosabban fa teatartó dobozt szalvétatechnikáztam.:) Majd erről is teszek fel képet. Később már csak a DMC dobozait vettem, mert azokba azért több fér.
Mindjárt próbálok képeket csinálni.

 

Made by Lena