2008. február 1., péntek

És terjed


Kristóf állapota szerencsére már sokat javult. Most pl. 37 fokos csak és éjszaka sem ment 38 fölé, úgyhogy nem kínoztam a kúppal.
Viszont Dávid pontban 48 órával később, hogy Kristóf belázasodott, szintén beteg lett.:( Délelőtt még semmi baja nem volt és ebéd előtt tök nyűgös lett hirtelen, azt akarta, hogy vegyem fel és sokkal melegebb volt, mint Kristóf. Gyors lázmérés, 38,5. Úgyhogy rögtön kapta a kúpot. Most mindketten alszanak és én is nagyon szeretnék, mert Kristóf ma éjjel is velünk aludt, ezért szinte semmit nem pihentem. De nem merek elaludni Dávid miatt. Remélem, ő is olyan gyorsan lezavarja a durvább részét, mint Kristóf.
Egyébként ma délelőtt Tesz vesz várost néztünk DVD-én, hogy kicsit nyugiban legyenek. Minden este 1 mesét nézhetnek csak (amit ők választanak ki), ezért ez, hogy egy egész DVD lement egyszerre nagyon nagy szó volt Kristóf szemében. Picit tartok is tőle, hogy jól elszúrtam és legközelebb is reklamálni fog napközben a meséért, de ha már egészségesek lesznek, akkor könnye(bbe)n vagyok szigorú anyuka.:)

2 megjegyzés:

amilgade írta...

Szóval bekövetkezett!! De az jó hír, hogy Kristóf túl van a nehezén. Hátha a kicsit nem taglózza le annyira a flu! Tessék gyorsan ágyba menni, és aludni egy kicsit!!!! Mi lesz veled este, ha nem pihensz!!!!!

Viki írta...

Mosott kaki rulez.:)

 

Made by Lena