2008. szeptember 6., szombat

Welcome Banner!


Elkészült az első kicsit bonyolultabb művem. Párnának indult, de rájöttem, hogy nem tudok párnahuzatot varrni:), így menet közben módosítottam képre. Majd egy hónappal ezelőtt rádöbbentem, hogy díszítő szegélyt sem tudok varrni. A könyv, amiből okosodni próbáltam, azt írta, hogy kézzel kell felvarrni , hogy ne látszódjon a varrás és a házikót is kézzel kellett volna csinálni rejtett öltéssel. Amit még mindig nem tudok. Szóval egy hónapig tépelődtem rajta, de nem vitt rá a lélek, hogy nekiüljek és kézzel varrogassak. Így végül rájöttem, hogy ha már úgyis kuka lesz a vége, akkor talán varrógéppel is megpróbálhatom. És íme!



Az előszobaszekrényünk oldalára került, mert szegény bútort csúnyán beválasztottuk/tam.;-) Ugyanis abszolút praktikus darab, oldalt tükrös szekrény, alatta fiókokkal, kis pad alatta cipőtartó, felül is egy sor szekrény és mindez pont elfért az előszobánkban. Csak kicsit öreges stílusban hozza mindezt. Na és a fogói, akasztói is tragikusak. Már kinéztem az IKEA-ban, hogy milyen kovácsoltvas fogókra kell lecserélni őket, de még nem valósítottuk meg. Addig is díszpárnákkal, a tetején csíkos dobozokkal és ezzel a kis képpel próbálom megfiatalítani.

2 megjegyzés:

amilgade írta...

Szerintem nagyon aranyos. Kézzel vagy géppek hímezted a virágokat??

Viki írta...

Kézzel. Most hímeztem laposöltéssel másodszor. Látszik.:) Nem tudom, hogy lehet-e a gépemhez hímzőfejet kapni, de majd megérdeklődöm, mert úgy jóval szebb lenne.

 

Made by Lena