2008. szeptember 25., csütörtök

Esernyő


Ma is sikerült elhagynom egy esernyőt. Ugyanis a doki után nem jöttünk azonnal haza, hanem bementünk a West Endbe, mert a varrógépes és a kézimunka üzletbe be szerettem volna menni. Végül bejátszott egy C&A is. A lényeg, hogy amint beértünk, rögtön levettem Dávidról a dzsekijét, plusz az enyémet is, ezen kívül a kezemben volt Dávid vizes esőkabátja, az esernyőm és az agyon tömött táskám, amiből szintén féltem, hogy kiesik valami. Ráadásul Dávid egyfolytában a szökőkúthoz akart menni, aminek viszont nem csináltak védőkorlátot, így totál veszélyes, hogy beleesik a gyerek. Ezért miközben ezt a rengeteg dolgot próbáltam egyenletesen elosztani az egy darab kezemben és a másikkal nagy nehezen elkaptam Dávidot, az esernyő valahogy meglógott. Fél órával később lett csak hiányérzetem és akkor jöttem rá. Persze, hiába mentünk vissza minden üzletbe és a szökőkúthoz is, sehol nem volt és az információnál sem adták le. De hogy 30 perc alatt is ellopjanak valamit!!! Még jó, hogy délben már nem esett az eső!

4 megjegyzés:

Unknown írta...

hah, ott még mindig esik? itt nem nagyon :)

Viki írta...

na ne idegesíts!:)

amilgade írta...

Még jó, hogy nem mást hagytál el. Nekem rémálom, ha kettesben vagyunk Fannival valahol + egy csomó cucc. Azt sem tudom melyiket fogjam!

Viki írta...

Igen, nekem is az jutott eszembe, hogy ha már mindenképpen el kellett hagynom valamit, akkor az esernyő volt a legjobb választás.

 

Made by Lena