2008. március 23., vasárnap

Víz


Kristóf előszeretettel nevelgeti Dávidot. Ám ez általában csak annyit jelent, hogy elveszi tőle azt a játékot, amivel Dádi éppen játszik, azzal a felkiáltással, hogy Dávid még pici hozzá. Ma viszont hatalmas szívességet tett nekem! Teljesen magától elkezdte magyarázni Dávidnak, hogy ne igyon annyi teát, ő is vizet iszik és az milyen finom. Illetve, ha elfogy a teája, akkor majd vizet kérjen, mert az a legjobb. (tudom, elég eminensen hangzik, de ő néha ilyen...tudjátok, nem rám hasonlít:))
El is fogyott Dávid teája, megjelent a konyhában és közölte, hogy vizet kér. Azért, amíg öntöttem a vizet, párszor rákérdezett, hogy nem tea-e esetleg mégiscsak talán lehetne-e. Ám nem tiltakozott, amikor végül megkóstolta, sőt nagy lelkesen mutogatta mindenkinek, hogy vizet iszik.:) Igaz, hogy nem gurította le olyan gyorsan, mint a teát, de az is valami, hogy egy deci vizet megivott!:) Úgyhogy nem reménytelen a nyári vízprojekt!:)

6 megjegyzés:

amilgade írta...

Nálunk is probléma volt a teázás. Én akkor keményítettem be, amikor elkezdtek sárgulni Macus fogai!! Azóta csak víz!

Névtelen írta...

jajj de cuki srácaid vannak Viki!!!
annyira édes lehet, ahogy terelgetik egymást:))))
sokat mosolygok a sztorikon:))))

Viki írta...

Fogsárgulás nálunk szerencsére nincs. Macus könnyen átállt a vízre?

Viki írta...

Köszi, Andorgó!:))

amilgade írta...

Igen, de úgy, hogy már előtte vagy 2 hónapja alig tettem teát a vízbe, egyre rosszabb ize lett!

Viki írta...

Pont valami hasonló megoldást próbálok véghezvinni.:) Már elkezdtem csökkenteni a teaadagot a vízben, de még nem túl drasztikusan.

 

Made by Lena