2008. március 1., szombat

Zsömi


Ma Dávid úgy gondolta, hogy kicsit eseménydúsabbá teszi az esténket, ezért felnyomott az egyik orrlyukába egy kis zsömledarabot. Persze a szemöldökcsipeszt nem találtam nagy hirtelen és úgy semmi használható nem jutott eszembe. Csak az, hogy menjünk el az orvoshoz, de éreztem, hogy van ennél jobb megoldás is. Már csak azért is, mert mindkét gyermek 38,5-öt produkált estére lázilag. Aminek amúgy az volt a nagy előnye, hogy egyszerre lehetett őket hűtőfürdőzni. Viszont egy esti kocsikázáshoz nem a legelőnyösebb. Még jó, hogy van egy okos férjem, akinek beugrott az orrszívó, mint alternatíva. Viszont Dávid, amint meglátta a porszívót, rögtön üvölteni kezdett, így nem tudjuk, hogy a nagy síkításban felszívta-e vagy mi szívtuk ki. Szerencsére nem volt nagy darab, de azért nem örültem neki. Attól tartok, hogy lesz még ilyen eset, mert már máskor is láttam, hogy legódarabokkal kísérletezik, de azok nagyok voltak. Erre a kishapsira esküszöm minimum 2 embernek kellene egyfolytában figyelnie és akkor talán ki lehetne védeni az összes extrát, amit kigondol.

2 megjegyzés:

amilgade írta...

Na ettől félek én is!! Fogalmam nincs, miért dugnak minden lyukba mindenfélét!!! Tényleg jó ötlet az orrszívó!!! Bár mi még nem használtuk, és szerintem egy csomó idő eltelne, amíg sikerülne beüzemelni!

Viki írta...

Miért lenne sok idő? Csak rádugod a porszívóra és kész.:) Mondjuk azért kétemberes, mert egyikünk Dávid kezét fogta, amíg a másik összeszerelte, nehogy még feljebb tolja a zsömit.

 

Made by Lena