2008. március 30., vasárnap

Beszélni tanulunk


Dávidnak mondogatom egy ideje, hogy kapja össze magát beszédtechnikailag, mert Kristóf is 2 éves korától kezdett el igazán dumálni és kb. 3 hónap alatt felturbózta magát profi szintre.
Talán többször mondhattam a kelleténél és picit berágott a Kicsike, mert ma a következő dolog történt: bementem egy próbafülkébe (mert ugye nincs egy göncöm se, amit...:)) és természetesen mindkét gyermeknek be kellett nyomulnia velem. Csak azért engedtem meg, mert nem függöny volt, hanem zárható ajtó. 2 perccel később kiderült, hogy mekkorát bakiztam. Ugyanis Dávidnak pont két percbe telt mire sikerült kinyitnia a zárat, nekem pedig 2 percig tartott levenni a ruháimat...
Mindegy túltettem magam az eseten, gyereket visszaültettem Kristóf mellé a kisszékre. Mire megszólalt Kristóf, hogy de szexi vagy! És röhögött! Dávid pedig rögtön kontrázott szintén nevetve, hogy "Szexi! Szexi!" Természetesen akkor mondta először ezt a szót.
Azt nem tudom, hogy hányan voltak a mellettünk levő fülkékben, de azt elég jól el tudom képzelni, hogy miket gondolhattak a "kedves anyukáról".:)

(Senki ne felejtse el, hogy Kristófnál a szexi szó meztelent jelent!)

2 megjegyzés:

amilgade írta...

:-) Nem semmi ami veled történik! Elképzelem a 2 perc utáni pillanatot... :D Szerintem 2 hónap és be sem áll a szája! :-)

Viki írta...

Remélem is! Most már tényleg intenzíven ismétel utánunk szinte mindent.

 

Made by Lena