2008. március 19., szerda

Memóriajáték


Ma délben Kristóf valamitől nosztalgikus hangulatba került és elkezdett kérdésekkel bombázni. Először könnyű volt, mert csak arra volt kíváncsi, hogy Fóton (előző lakásunkban) hol ült az asztalnál. Utána felsorolt pár játékot, hogy melyik volt meg Fóton és melyiket kapta azóta. Majd valahogy eljutott oda, hogy mondjam meg neki, hogy melyik játékokat kapta a harmadik (!) szülinapjára. Megkértem, hogy ne szórakozzon velem, azt sem tudom a negyedikre miket kapott. Ez némileg rosszul esett neki, viszont simán felsorolta magától, hogy hogyan is volt az a harmadik szülinap, sőt a Karácsonyt is elmondta és még Dávid ajándékaival is tisztában volt 16 hónap távlatából. Próbáltam összeszedni emlékmorzsákat a témakörből és asszem mindent jól mondott. Enyhén alázósra sikeredett az ebcsi. Esküszöm, mostantól jegyzetelni fogok!

2 megjegyzés:

amilgade írta...

Hehe... Az én memóriám olyan, hogy ami annyira nem fontos letörlöm. Viszont a férjem!!!! 2,5 éves koráig szinte mindenre emlékszik, pl. milyen nadrág volt rajta a 4. szülinapján meg ilyen "nagyon" fontos dolgokra emlékszik. jelzem 37 éves!! :D Viszont arra nem, hogy mikor van a névnapom!!!!! :-( ;-)

Viki írta...

Úristen! (ez a férjed memóriájának szólt:))Áááá, az ünnepek és a hétvégi progik megjegyzése terén szerintem minden pasi nagy kihívásokkal küzd.:D

 

Made by Lena