2008. március 19., szerda

Előnyuszi


Délelőtt sétához készülődtünk, Kristóf már kint várakozott az ajtó előtt az udvarunkban, majd nagy kiáltozásokba kezdett, hogy a szomszéd kisfiúhoz már megjött a Nyuszi! És tényleg!!!!
Már egy hete számoljuk vissza, hogy hányat kell aludni a Nyusziig és naponta kb. ötvenszer beszélgetünk a Nyusziról, tehát totál elhiszi és várja. Ezek után némileg rosszul érintett, hogy a közvetlen szomszédunk kitett az 1 éves gyereke ablakába mára virradóra egy bazi nagy halom csokitojást és -nyuszit. Ma nem találkoztam a lánnyal, de azért ha összefutunk holnap rákérdezek, hogy ezt mégis hogy sikerült összehoznia. Hasmenése volt a Nyúlnak???
Kristófot szerencsére megnyugtattam, hogy nem feledkezett meg rólunk sem a Nyuszi és abszolút korrekt módon számolunk, csak azért jött hamarabb a szomszédba, mert biztos elutaznak a hétvégén. Biztos.

6 megjegyzés:

amilgade írta...

Azt hiszem a mi szerencsénk csak az, hogy Macust még egyáltalán nem érdekli a Nyuszi, és gőze sincs, hogy hétvégén érkezik, és elvileg az ajándékokat hozna!!! Hogy mi lesz jövőre??? Bújkálás!!!!!

Mondjuk tényleg figyelhetne a szomszéd ilyen dolgokra!!! Kiváncsi vagyok, mit szól majd hozzá, ha megkérdezed/kérdőre vonod!

Névtelen írta...

ejnye, ez a szomszéd:(
hát nem irigyellek, most hogy fogod ezután megnyugtatni a kis drágáidat.....hasmenéses nyuszi.....hehe

Viki írta...

Dávidot sem érdekli még, úgyhogy neki mindegy volt. Még nem találkoztam ma vele és ahogy az időjárást elnézem nem is fogok...

Andorgó, voltatok tegnapelőtt este a Tesco-ban?:)Láttam egy férfit, aki nagyon hasonlított a férjedre, de Téged csak hátulról láttalak, mert már a pénztárnál fizettetek (ha Ti voltatok).

Névtelen írta...

igen, voltunk:) csak épp sirdogáltam végig a testvérem miatt. kár hogy nem szóltál, máskor kiálts hogy "ebner" arra hallgatok:)

Viki írta...

három pénztárral odébb álltunk és Dávid pont elvesztette a türelmét így egyfolytában belém csimpaszkodott, ezért nem mentem oda Hozzátok. Ráadásul Téged tényleg nem láttalak elölről. Na majd legközelebb jobban figyelek!:)Remélhetőleg Te is jobb hangulatban leszel és ha 2 összevissza rohangáló ördögfiókát látsz, mögöttük egy némileg lestrapált anyukát,aki felváltva hajtogatja, hogy "Dávid, Kristóf nem szabad, teszed le!" akkor azok tuti mi vagyunk!:)

Névtelen írta...

:) jó, majd figyelek:)))

 

Made by Lena