2008. március 13., csütörtök

Újságok



Már két napja elfelejtem írni, hogy életemben először újságelőfizető leszek!:) Eddig soha nem mertem előfizetni semmire, mert féltem, hogy a postán elkallódik, de kiderült, hogy alaptalan volt a félelmem, mert külön futárszolgálata van a kiadónak. A Fakanál című újság múltkor nagyon megtetszett és gondoltam, hogy elő kellene fizetni, de később úgy ahogy volt el is feledkeztem róla. Viszont megvettem a Praktikát is, amely újságban mindenféle variációkkal csábítgatnak az előfizetésre és az egyik az volt, hogy 1 éves előfizetés esetén szintén 1 évig ingyen megkapom a Fakanalat is. Ennek a kettős támadásnak nem tudtam ellenállni, így telefonáltam, pár héten belül kapom a csekket és május egytől várhatom az újságokat!:)

3 megjegyzés:

amilgade írta...

Tényleg??? Lehet, hogy én is megnézem. Én egy ideig az Élet és Tudományt, illetve az IPM-et és a A földgömb című újságokat rendeltem. Postán hozták, de nem volt baj vele. Amióta Macus megvan hanyagolom, pedig az Élet és Tud. nagyon szerettem!!!

Viki írta...

Aha, március 25-ig tart ez az ajánlat.Ha kéred az ügyfélszolg. tel.számát, leírom. Ezek szerint Te már öreg motoros vagy előfizetésekben.:)

amilgade írta...

Köszi, de megtaláltam a neten a rendelést. Még gondolkozom rajta, mert én a TV paprikát veszem!!

 

Made by Lena