2009. május 19., kedd

Ilyen lett:)


Ezt a képet csináltam a rugdalózóból. A fürdőszoba ajtó és WC ajtó közötti keskeny kis falra kerül, így naponta látom.:)


Azt az előbb elfelejtettem írni, hogy a kép hátulja a rugi hátulja és képzeljétek 24,5 cm hosszú volt nyaktól popsiig és nekem pont ekkora anyag kellett!:)) Pedig annyi eszem nem volt, hogy ezt előre kalkulálgassam, úgyhogy ez a ruha tényleg ilyen formában szeretett volna továbbra is velünk maradni!:)

6 megjegyzés:

Judit írta...

Most nagyon meghatódtam, annyira átjön a rugi puhasága, simogatni való kis darab. És a csúcs az a címke:))) az nagyon Vikis:))

fórumvírus írta...

húú nagyon ügyes és kreatív vagy.. egyszerűen imádnivaló!
és igen, a címke az nagyon ott van!
jajj, kedvet kaptam én is egy kis ilyesmihez. lehet meg is csinálom.. (mondjuk a ki tudja mikor betervezett falvédő után! :D)
puszi
és csak így tovább.. imádnivaló dolgokat csinálsz!!!

ui: zenei játékra invitállak a blogomban!! hajrá, kiváncsi vagyok! :D

Viki írta...

Kedvesek vagytok! A címke a legvégén ugrott be, mert olyan hiányérzetem volt, hogy semmi nem utal az előéletre.:)

Fv, mindjárt nézem a játékot, bár pont a napokban jutott eszembe, hogy Amilgade könyves játékán jó régóta töprengek.;-)

amilgade írta...

:-) Nagyon kedves! Olyan jó lesz nosztalgiázni vele, és gondolom a Dávid is örül, hogy a ruhácskájából milyen aranyos dísz lett! :-)

Colette írta...

Óriási ötlet!!! Bevallom, sokat gondolkodtam, mi lesz a rugiból, de a képre nem gondoltam, azt hittem, valami kis kitömős állatkává változik át:)))

Viki írta...

Köszönöm!:)

Colette, örülök, hogy megleptelek.;-) Bár magamat nem, mert első körben mindig képben gondolkozom...biztos a keresztszemezés miatt.:)

 

Made by Lena