2009. május 12., kedd

Csajbuli


Szombaton csajbuliban voltam. Azaz inkább már ÖTYE-klub, ugyanis lassan tíz éve, hogy megtartottuk az első találkozónkat, amire még tényleg illett a csajbuli név. Azaz péntek este találkoztunk valakinek a lakásán, ahol nagy mennyiségű és sokfajta pia halmozódott fel egy koktélkönyv társaságában és indult a nagy kísérlezetés.
Manapság már úgy megy a dolog, hogy évente kétszer-háromszor, szombat délben jövünk össze és az italokról az ebédre és sütikre terelődött a hangsúly. Bár ez nem is annyira az öregedésünknek köszönhető, hanem annak az életszakasznak, amiben nyolcunk közül a legtöbben tartunk. Azaz valaki mindig vagy gömbölyödik éppen, vagy babára készül vagy szoptat. Viszont már látszik a fény az alagút végén, ugyanis ketten már újra ittunk szombaton!:))

2 megjegyzés:

amilgade írta...

:-) Nálunk "jobb" a helyzet. Csak kettőnknek van gyereke, akik már nagyobban így az ital is elég hamar visszatérhetett! ;-) A mi társaságunk hozza a nagykönyvben leírtakat, azaz 40 fele szülnek a nők. Legalábbis remélem addigra lesz már gyerekük, hisz mindenki kapcsolatban él!

Viki írta...

Ezek szerint, amikor Nálatok lesz átmeneti alkoholstop, mi addigra már újra teljes erőbedobással dőzsölünk. Nálunk az életkoreloszlás elég széles skálán mozog:
hárman vagyunk "fiatalok" 32-34 között, azaz hosszúhajúak:),
ketten 37-38 évesek és
hárman "öregek", ők a rövidhajúak egyébként;-), 41-43 között vannak.

 

Made by Lena