2009. február 11., szerda

Dávid


Az adrenalinszintem megint kapott egy löketet. Csakhogy nehogymá' nyugiban szenvedjek itt magamban.:) Tehát miután megírtam az előző bejegyzésemet, kijött Dávid az ágyából, hogy szomjas és picit melegnek tűnt. 37,7 volt. Jó, nem magas láz, de mivel a jelek szerint gyógyszer nélkül rögtön kezd beteg lenni és már jóideje nem múlik, ezért úgy döntöttem, hogy nem várunk holnapig, elzarándokoltunk a doktor bácsihoz. Így is tettünk.
Holnap mehetünk mellkas- és arcüreg röntgenre Dáviddal.:( Utána pedig sok szeretettel várnak minket a házi dokinál. Szerinte arcüreggyulladás, de tüdőgyuszi is lehet, mert néha előfordul, hogy nem jár magas lázzal. Most rendesen ideges vagyok, ugyanis 19 éves koromban majdnem befejeztem a földi pályafutásomat kétoldali tüdőgyulladás miatt. Viszont ezért is bízom benne, hogy Dávidnak nem az van, mert ahhoz túl élénk, nem köhög annyira csúnyán és nem fáj semmije. Legalábbis azt mondja. Majd holnap kiderül.

5 megjegyzés:

amilgade írta...

:-(
Nem jó hír! Rátok jár most nagyon. Reméljük, csak hurut, és semmi más!

A tüdőgyusziről én is beszélhetek. Nem vette észre az orvos, 4 napig 40 fokos láz, csak ülve alvás. Amikor kontrollra mentem, akkor parázott be, hogy ez gyuszi-muszi! :-( 1 hónapig regenerálódtam!!!! 21 évesen!!!

Kriszti írta...

Jobbulást Dávidnak!
Vigyázzatok magatokra, reméljük semmi komoly baj nem lesz.

Viki írta...

ja, kifogtuk ezt a telet...:(

akkor Te is végigjártad ezt az utat:(

Köszi, Kriszti!:)

Névtelen írta...

jobbulást nektek.. főleg Dávidnak.
reméljük, nem tüdőgyuszi

PS: megkaptam a mailedet, örülök nagyon. csak nem volt kapacitásom válaszolni..

Viki írta...

köszi:)

 

Made by Lena