2009. február 5., csütörtök

A kis Hős!:)


Majdnem elfelejtettem, hogy ma nagy csoda történt az orvosi rendelőben!!! Egyik fiam sem sírt!:) Pedig egy órát vártunk! Nem pánikolt be Dávid sem, csak megjegyezte, hogy ő már nem sír, mert nagy és csak a kicsik sírnak.:) Abszolút támogattam az ötletét és nem emlékeztettem rá, hogy már egy hete is nagy volt, de akkor úgy ordított ugyanebben a rendelőben, hogy kijött a doki és hamarabb behívtak minket.:) Valószínűleg időközben rájött, hogy semmi tragikust nem csinálnak vele.
Mindenesetre furcsa volt, hogy normál hangerővel vázolhattam a dokinak a helyzetet és még azt is hallottam, hogy mit válaszol!;-)

6 megjegyzés:

Judit írta...

Nem csuklottál ma? Voltam a Lőrinci röltexben és szupeeerr! Táskatartozékot találtam és 18Ft volt darabja!!! Nem hittem a szememnek! Én eddig 120 ért vettem....:((((( Már egy kiflit nem kapsz 18 ft-ért.
És folyamatosan mondtam magamban, hogy kösziViki, kösziViki:)

Viki írta...

jaaaaaaa, akkor ezért ittam ma meg 3 üveg ásványvizet és mégsem hatott:D

örülök, hogy találtál táskatartozékokat! (ezeknek elárulhatnád a hivatalos neveiket, mert szeretnék megpróbálkozni egy táskavarrással, de nem tudom, hogy hívják a dolgokat:)) jövő héten remélem, én is eljutok végre!

Judit írta...

Hehe, ezt én sem tudom, mutogatni szoktam. Táskavállpántállító=csuszka, az oldalához pedig ugyanilyen alakú, csak nincs benne az elválasztópálca, az csak egy sima téglalap, nemtomhogyhívják.

Viki írta...

:))köszi!

amilgade írta...

Szegény kissrácok!!!! Remélem azóta jobban vagytok!!!!!!!

Viki írta...

Háááát,Dávidnak szerintem javult a hurut, viszont kicsit hasmenése kezd lenni a 3fajta gyógyszertől.Így kapott Normaflore-t is. Kristóf pedig elkezdett hurutosan köhögni, de remélem ez nála jó jel, hogy szakad fel végre a gyógyszertől a sok lerakódás. Holnap (ha szép idő lesz) azért megyünk kicsit sétálni, mert se lázuk, se hőemlekedésük, és ez a szobafogság biztos nem tesz jót nekik.

 

Made by Lena