2009. február 19., csütörtök

Fordulat:)


Szerencsére pozitív irányba!:)
Dolgozgatott az agyam ezen a Dávid betegség témán és végül eljutottam oda, hogy felhívom a röntgent és kérek némi felvilágosítást. Ugyanis a latin kifejezéseket hiába írkáltam be mindenféle orvosi szótárba a neten, semmivel nem lettem okosabb.:)
Nagy mákom volt, mert egy nagyon segítőkész asszisztensnőbe futottam. Átbeszéltük az egész betegséget, tüneteket és mindent. Kiveséztük a leletet. Végre értem, hogy amiről azt hittem, hogy baj, az nem az, azaz 3 éves korban még úgy van jól.:) Hangsúlyozta, hogy ő nem orvos, ezért csak a véleményét mondja el. Szerinte felesleges mosatni mennünk, ha nem lázas, nem fuldoklik és semmi jele a betegségnek. A köhögés még utóhatása is lehet a légcsőhurutnak. Holnap úgyis leállunk a gyógyszerrel és ha nem lázasodik be, akkor csütörtökön újabb röntgen, mert az elvileg már jó lesz. Ha belázasodik, rögtön megyünk öblítésre.
Ezt most jó döntésnek érzem. Ugyanis feleslegesen nem szeretném kitenni ennek az öblítésnek.
Ami a legjobban meggyőzött, hogy kiderült, hogy ilyen piciknél a csontok olyan közel vannak, hogy ha egy picit is magasabban tartja a fejét (Dávid pedig felemelte), akkor árnyékot vethet és úgy tűnik, mintha genny lenne ott. Eddig azt hittem, hogy a röntgen szent és sérthetetlen! Most bízom benne, hogy nem az.:)

2 megjegyzés:

amilgade írta...

Nagyon kiváncsi vagyok mi lesz a vége! Lehet, hogy ezért látta gyógyultnak Dávidot az orvos, mert nem is volt semmi.

Viki írta...

Remélem, hogy igen. Ma már nem kapott semmi gyógyszert és eddig jól van.:)Nem is köhögött ma már!

 

Made by Lena