2009. február 21., szombat

Kiderült...


...hogy a számítógépemnek lelke van.
Tegnapelőtt megjegyeztem Ákosnak, hogy jobb lenne, ha laptopom lenne. Erre tegnap délben a gépem mindenféle durva hangokat adott, amikor bekapcsoltam és el sem lehetett indítani, mert hibaüzenetekkel bombázott. Abszolút nem értek a dologhoz, ezért azonnal hívtam Ákost, aki megnyugtatott, hogy a winchesterem kezd bekrepálni és ne is próbálkozzam a bekapcsolással. Igazán feldobódtam, ugyanis az én gépemen van a gyerekek összes képe a születésüktől kezdve és semmi mentés róla. Plusz a rengeteg keresztszemes mintám és varrós cuccok, újságok. Mondjuk ezek pótolhatók, de a srácok képei nem annyira.
Szerencsére este sikerült beindítani és egész éjjel mentettük át az adatokat Ákos gépére. Plusz majd kiírjuk CD-re is a képeket. Elég felelőtlenek voltunk.
Ja, és már nézegetem a laptopokat.;-) Bár azóta működik a gépem...

5 megjegyzés:

CsacskaMacska írta...

Nocsak, laptop tulaj leszel?:-) Még jó, hogy sikerült megmentened az adatokat!!!!! Ha hol vásárolj jó szívvel számtech cuccot (garancia, stb kezelése)kérdésed lenne, szívesen segítek,/segítünk...

Viki írta...

jó lenne annak lenni:)
köszi! megadod az e-mail címed?

amilgade írta...

Irgum-burgum! Nem archiválni a fényképeket!!!! Egyszer mi is így jártunk, jó pár évvel ezelőtt. Este 7-kor rohantam egy másik vinyót venni, hogy tudjunk mire menteni. Az első nyitva helyen megvettem jó drágán, azóta kiírunk mindent. ;-)

Viki írta...

hát elég meleg helyzet volt... úgyhogy mi is veszünk egy winchestert mentési
célra:)

Tigrislilijom írta...

Mi is rendszeresen mentegetünk. Inkább többször, több példányban legyen meg minden. Főleg a családi fotókra vigyázunk - ha már nem hívatunk elő papírképeket, legalább lemezeken legyen meg minden...

 

Made by Lena