2009. február 18., szerda

Gyerekorvos


Dávid nem beteg. Vagy legalábbis erősen gyógyulófélben van ... a doki szerint. Csak néztem rá mint borjú arra a bizonyos kapura. Ha egy hete totál gennyes volt és azóta nem jött ki semmi, akkor hogyan gyógyult meg??? Hát lehet, hogy lefolyt alvás közben, mondta a doki. Hétfőn újra röntgenre akart küldeni, mert a másik variációja szerint még nem nyílt meg a csatorna. Na ezzel már jobban tudtam azonosulni. Viszont a röntgent elnapoltuk. Mivel ő sem nagyon akarta és szerintem is felesleges még, ezért felvetettem neki az arcüreg öblítéses dolgot, hogy mi a véleménye róla. Szerinte nem árt. Abban maradtunk, hogy ha annak vége, akkor visszamegyünk hozzá és akkor lesz újabb röntgen.
Úgyhogy már be is jelentkeztem a Somi doktornőhöz. Most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy az ő kezelése kihozza-e a redvát.
Persze, nem vagyok orvos, de úgy érzem, hogy Dávid még abszolút nem egészséges. Közérzete rendben van, dehát szedi még az AB-t és szerintem csak ezért. Egy egészséges gyerek nem köhög félóránként hurutosan és már 4 hete. Lehet, hogy feleslegesen megyünk erre a mosásra (amitől egyébként nagyon félek, hogyan fogja viselni Dávid), de csak akkor lesz nyugodt a lelkiismeretem, ha ezt is végigcsináljuk. Na és ha látom utána az újabb röntgent!

2 megjegyzés:

amilgade írta...

Nem hiszem, hogy ártana Dávidnak az arcüreg öblítés. Igazad van, inkább több doki is vizsgálja meg a gyereket. Remélem Dávid hamar meggyógyul.

Viki írta...

Jó lenne már!

 

Made by Lena