2008. december 21., vasárnap

Kellemetlenségek


Tegnap kétszer is belefutottam az eladók hanyagságába. Levontam a tanulságot és ezentúl mindig mindent kibontok, hiába csomagolják be csilivilin.
Az egész úgy kezdődött, hogy már a hét közepén megbeszéltük, hogy szombat délután kimenős leszek!:) Azaz a kórház után elvittek Ákosék az Árkádba, ők hazamnetek, én pedig végre nyugiban(!) nézelődhettem! Meg is lett az eredménye, mert tök jó dolgokat vettem magamnak!:DD
Van egy klassz ezüstékszeres üzlet is, ahol vettem 5 db fülbevalót és egy piercinget. Szépen becsomagolta a lány kicsi zacsiba, majd egy nagyobb dobozba, én pedig csak itthon nyitottam ki. És hiányzik a piercing! Jó, nem volt egy nagy összeg, viszont tetszett és ki tudja mikor jutok el megint oda, ezért nagyon mérges lettem. Plusz elég érdekesen is számolt az eladó. Az elején mondták, hogy 1 db 400 ft, egy pár 700 Ft. Nem feltétel, hogy ugyanolyan legyen a 2 fülbevaló, csak a 2 db a lényeg. Viccesen visszakérdeztem, hogy ha négyet veszek az mennyi? Válasz, zordan: 1.400. És most jön a meghökkentő része: a 350 Ft-os darabár, csak páros szám esetén érvényes, ugyanis az ötödik darabot ismét 400 Ft-ért adták.:) Hangsúlyozom, hogy nem az ötven forinton ugrálok itt sem, hanem az elven! Egyébként ömlesztve vannak a fülbevalók, nem párba rendezve, tehát ilyen szempontból is teljesen mindegy, hogy páros vagy páratlan.

A második kellemetlenség, viszont már alaposan felbosszantott! Este szerettem volna beadni Kristófnak a gyógyszert. Kinyitottam a dobozt, por alakban tartalmazta az üveg a gyógyszert. Elkezdtem olvasni, hogy mennyi vizet adjak hozzá, erre határozottan szerepel az üvegen és a mellékelt papíron is, hogy a gyógyszertáros készíti el a port desztillált vízből, amikor megvesszük a gyógyszert!!! Csapvíz (gondolom ásványvíz is) kilőve. Frankó! Ma reggel mehettünk az ügyeletes gyógyszertárba desztillált vízért.
Ezt szerintem a gyógyszertárosnak illene tudnia és figyelnie!!! Úgyhogy ezentúl, helyben felnyitok minden gyógyszeres dobozt is!

5 megjegyzés:

amilgade írta...

Na ettől én is falra tudnék menni. Különösen a gyógyszer miatt!!!!!
Én idáig csak olyan gyógyszerrel találkoztam, ami szintén por volt, a leírásban az volt, hogy a jelig töltsem meg vizzel. Aha! Csak épp nem volt jel!!!! Egy jó darabig telefonáltam mire valaki felvilágosított, hogy meddig töltsem meg az üveget!

Viki írta...

Jaaa, a jelhiányba én is rendszeresen beleütközöm. Ezen sem volt, de legalább annyit írtak, hogy 60 ml desztillált víz kell hozzá.

Névtelen írta...

én a tullival jártam igy:( elkeverték Janka karácsonyi ajándéknak szánt játékcsomiját:((((

Viki írta...

:( de majd küldik a jót?

Névtelen írta...

sajnos a sütifaló bödönt nem tudták beszerezni:((( a másik kettőt elvileg ma hozza a gls, de már tegnapra ígérte a tulli....most lázasan keresgélek bödön után, de úgy tűnik, hogy mission impossible...:( azért igazán szólhattak volna előbb, hogy nincs bödön, hogy nem 23-án kelljen a várost feltúrnom érte:(((

 

Made by Lena