2008. december 8., hétfő

Helyesbítek


Ma szembesültem azzal a ténnyel, hogy nem robotgépem volt, hanem keverőtálas kézi mixerem. Húúú, asszem jól jegyeztem meg a nevét.:) Tehát, ma első körben a robotgépekhez navigáltam magam egy áruházban, ami nálam úgy történik, hogy nem a termékeket nézem, hanem a kiírást olvasom a polcok oldalán. Biztosra megyek!:) Szóval eljutottam oda, hogy "Robotgép 49.990 Ft", gyorsan felnéztem a híres-neves gépre, hogy előre köszönjek neki és akkor jöttem rá, hogy nekem nem is ilyenem volt.:) És hogy jéééé, ilyenem is lehetne???:DDD Ezután gyorsan adtam magamnak gondolatban egy tockost és tovább olvastam, majd eljutottam a keverőtálakhoz és megnyugodtam, hogy tízezerből megúszom egy Tefal-lal. Remélem, ez jó lesz! Direkt kiszedtem még ott a csomagolásból, végiggondoltam a keverési fázisokat és elméletben frankón bevált.;-)

2 megjegyzés:

amilgade írta...

:-)
A szekrényembe porosodik egy neves robotgép, amit ha használtam 5x sokat mondtam (1 év alatt), arra viszont elég volt, hogy hibás legye! :-( A szervízbe nem voltam, mert túl lusta vagyok hozzá!

Viki írta...

Mintah magamat hallanám.:) Ha valami elromlik garanciális idő alatt, tuti, hogy az úgy is marad és inkább újat veszek a lustaságom miatt.:D Arról nem is beszélve, hogy a garanciális papírokat mindig azonnal el is hagyom.

 

Made by Lena