2008. december 9., kedd

Aerobic


Voltam!!!:) Sőt voltunk!;-) Ugyanis jött Andorgó is, akivel így végre személyesen is találkoztunk!:)
Az aerobic olyan vidéki, családias jellegű volt.:DD Azaz 7 óra előtt pár perccel még sehol nem volt sem az edző, sem a többiek. Nagy nehezen összejöttünk öten, pedig az oktató már éppen haza akart küldeni minket (vagy fizessünk rá), mert neki 5-6 fő alatt nem éri meg megtartani a terembérlet miatt. Ez a része nagyon unszimpatikus, mert elvégre ez egy vállalkozás és vállalja be azt is, ha éppen kicsit veszteségesebb, ugyanis állítása szerint 1 hónappal ezelőttig mindig jóval több ember volt és januártól biztos megint sokan lesznek. Úgyhogy egy ilyen nyitással el is vette a kedvünket az elején, de nekem olyan öt perc alatt vissza is adta!:) Tetszett nagyon! Kivéve egy csacsacsázós mambós részt, na azt kihagyhattuk volna, de ettől eltekintve bejött a dolog. Már most érzem a combjaimat!:) Úgyhogy csütörtökön is megyek, mert többen is mondták, hogy jönnek és hátha megtartja.;-) Jaaa, és a vidéki jelző azért is illik rá, mert kb. húsz perc csúszással kezdtük el és 25 perccel később is hagytuk abba.:)

2 megjegyzés:

amilgade írta...

Hát...örüljek vagy nem!? Annak örülök, hogy a végén jól érezted magad, és hasznos volt, de stílussal és a késéssel nekem is problémáim lennének.

Viki írta...

Tényleg hasznos volt, mert olyan izomlázam van a belső combomban és a hasamban, hogy öröm nézni...vagy inkább érezni. Megyek ma is!:)A késést ma már bekalkulálom, azért nem tragédia mert Ákos van a srácokkal és úgyis úgy van megbeszélve, hogy nem feltétlenül maradnak ébren addig, amíg hazaérek. A stílusba pedig beletörődöm mint kompromisszum.:D

 

Made by Lena