2008. december 29., hétfő

Ismét fülészet


A mai fülészettől nagyon féltem. Nem akartam, hogy felszúrják Kristóf fülét.
Szerencsére ma is tapasztalhattam, hogy mennyire kedves és normális ez a doktor nő, akibe két hete véletlenül az ügyeleten belefutottunk. Minden kérdésemre normálisan(!) válaszolt, nem volt lekezelő, türelmetlen és abszolút érthetően elmagyarázta, hogy miért kell akkor is felszúrni Kristóf fülét, ha az már 2 hete nem fáj. Elmondta a következményeket, ha nem tesszük meg és a lehetőségeket a fájdalomcsillapításra (mármint, hogy maga a fülszúrás ne fájjon, de megegyeztünk abban, hogy már a fájdalomcsillapító injekció beadása is olyan stressz lenne, hogy annyi idő alatt végez is a fülszúrással, altatásban pedig nem szeretném csináltatni).
Tehát jövő héten megyünk hallásvizsgálatra, mert még mindig van egy kis folyadék a fülében, de ma még a doki sem akarta megszúrni. A fülhallgatóban van egy műszer, ami jelzi a fülben levő folyadékszintet, miközben Kristóf hallgatja a hangokat és annak alapján meg lehet majd állapítani, hogy fel kell-e szúrni vagy nem.
Gyomorilag szerencsére már mindkét kispasi rendben van, csak közben benyeltünk egy jó kis torokfájásos takonykórt is mind a négyen.

2 megjegyzés:

amilgade írta...

De rendes a dokinő, hogy szilveszterre nem "kínozza" a gyereket! De még nem biztos, hogy szúrni kell, igaz???

Viki írta...

nem, még nem biztos:) majd a hallásvizsgálat eredménye dönti el, de akkor rögtön meg is csinálja.

 

Made by Lena