2008. december 3., szerda

Aerobic


Lehet, hogy mégis eljárok jövő héttől aerobicozni.:)
Tegnap kaptam egy szórólapot, hogy hetente kétszer tart egy lány aerobicot a közelünkben levő általános iskolában.
Eddig mindig az volt a fő kifogásom, hogy messze van minden edzőterem és ezért nem járok. Hát ezt most bebuktam, mert ha vánszorgok, mint egy csiga, akkor is 8 perc alatt odaérek.:)
A másik tuti biztos indokom, amivel sikeresen hárítom ezeket az órákat: az az időpont. Ám most még ebbe sem köthetek bele. Ugyanis az egyik nap este hatkor a másikon pedig hétkor kezdődik. Megoldható.
Jött a harmadik érvem, az ár. Mivel nem szerepelt a szórólapon, felhívtam a lányt és kiderült, hogy az sem vészes, de inkább nem akartam erre költeni. Ezért ügyesen kiszámoltam, hogy ha hetente háromszor itthon aerobicozom, akkor mennyi pénzt spórolok és azt mindet anyagokra, cérnákra, varrós könyvekre költhetem.:) Így már mindjárt jobban tetszett az ötlet, amit vázoltam is Ákosnak. Ő viszont az utolsó ponttal nem értett egyet (mert szerinte úgysem edzenék itthon, nem értem honnan veszi;-)), de felajánlotta, hogy jövő héttől vigyáz ezeken az estéken a srácokra. Mivel hirtelen semmi más használható kifogás nem jutott eszembe és régen (gyerekek előtt) szerettem aerobicórákra járni, ráadásul tényleg adja a szervezetem az S.O.S. jeleket, hogy nem ártana sportolnom, így rábólintottam.:)

4 megjegyzés:

Judit írta...

Pont ma gondoltam erre én is, csak nekem az időpontok nem jók:))) szerencsére:)))) vagy szerencsétlenségre:))

Az itthoni torna nekem se megy:(

Viki írta...

a mázlista!:DDD

amilgade írta...

Irigy-irigy! :-) :D Rám is rámférne, de túl lusta vagyok elmenni bárhová. hallkan megjegyzem, hogy időm sincs rá, itthon meg nekem sem megy!

Viki írta...

Meló és kisgyerkőc mellett nem csoda, ha nem fér bele! De legalább van egy vitathatatlan érved!:DDD

 

Made by Lena