2008. december 23., kedd

Párnák!

Este megint varrogattam, ugyanis a kishapsik képtelenek felfogni, hogy ne a földre üljenek játszás közben.:) Már sok mindennel próbálkoztunk. Pl. klassz színes szőnyeg. Egy napig ültek rajta.;-) Az utakat, házakat tartalmazó 2 db nagyobb méretű játszószőnyeg sikeresebbnek bizonyult, de már azokra sem ülnek. Tegnap délután meggyőztek, hogy ha varrok nekik párnákat, arra ülnek.:) Kíváncsi vagyok.

4 megjegyzés:

Judit írta...

Erre én is kíváncsi vagyok, nálunk a rongyszőnyeg el van téve, mert gyűri össze vissza Botond, és hát hideg van lent az biztos. Kölkeid papucsban vagy cipőben vannak bent? Mert nálunk most 2 vastag zokni megy, dilemmázok, hogy adjak-e rá szandit.

Viki írta...

Nálunk szandálozás van. A papucsban csak elesnének, mert állandóan futkároznak, a cipő pedig meleg, szintén a futkározás miatt.:)
Ja, a játszószőnyegbe viszont mindig beleragadt a szandál tépőzára, ezért mindig levették a szandit, viszont állandóan rohangáltak a különböző játékokért, így annyira nem sajnálom, hogy most télen nem azon játszanak.

amilgade írta...

És használják????
Macus utálja a cipőket, zokniban rohangál, de legtöbbször azt is leveszi. Mondjuk nálunk meleg a kő és a padló, plusz a gyerek parkettájára egy teljesen lefedő padlószőnyeget vettem. Ettől szeretnék megszabadulni nagyon hamar.

Viki írta...

Ha rájuk szólok használják.:) Kb. fél percig...

 

Made by Lena