2008. december 29., hétfő

Sorszám:)


Jaaa, majdnem elfelejtettem a nap csúcspontját!:)

Dél körül értünk be a kórházba és tök üres volt az előcsarnok illetve a recepció környéke. Négy vagy öt darab recepciós ablak van, ezekből csak az egyik mögött ült két szocreál típusú nő, nagy elmélyülten beszélgetve (gondolom nem nehéz elképzelni a szitut;-)). Rutinosan becéloztam őket és ugyanúgy, mint ahogyan múlt héten és azt megelőzően benyújtottam az ablakon a TAJ kártyát és hogy a fülészetre mennénk. Erre a fiatalabb nő (olyan 25 körül lehet, de abszolút átvette a mellette ülő 55-ös stílusát ás báját) rámmordul, hogy húztam-e sorszámot. És mögém bökött egy bazi nagy gépre, ami szerintem eddig
  • vagy nem volt ott és most hozta a Jézuska, ennek örömére ha szükség van rá, ha nincs használni kell
  • vagy ott volt, de a többiek érezték benne a humorelemet és nem erőltették
A lényeg, hogy miután nemleges választ adtam sorszámügyben, így reagált, még mindig hatalomittas és morcos hangon:"Akkor húzzon és figyelje a kijelzőt!" (Merthogy az is van! Bőkezű volt ez a Télapó vagy Jézuska!)
Majd annyi időnk volt csak, hogy nyomtassunk magunknak egy sorszámot és éppen elkezdtük elemezni, amikor a kijelzőn már ott villogott a számunk.:) Odamentem ugyanahhoz az ablakhoz és nőhöz, aki miután bemutattam a kis papíromat, elvette a TAJ kártyát, majd nyomtatott 6 db címkét, amin Kristóf főbb adatai állnak. (csendben jegyzem meg, hogy ilyet múltkor is kaptunk és semmi szükség nem volt rá akkor sem és ma sem. minden betegnek nyomtatnak ilyet és naponta hányan fordulhatnak meg itt? a sorszámos papírról, gépről, kijelzőről és ezek üzemeltetési költségeiről már inkább nem is írok. az ilyen szintű felesleges pénzkidobásom mindig felmegy bennem a pumpa, biztos, hogy lett volna ezerszer jobb helye is annak a pénznek ugyanezen az intézményen belül!)

1 megjegyzés:

amilgade írta...

Lelki szemeim előtt láttam a két csajszit!!! :D
A pénzpocsékolásban szerintem ez az ország az első helyen lenne, ha volna ilyen lista. Mindenféle felesleges dolgot államilag megkaphatunk!

 

Made by Lena