2008. december 7., vasárnap

Ovis fényképrendelés


Azt gondoltam, hogy tök egyszerű dolog lesz ez a fényképrendelés. Elém tesznek majd maximum 3 képet, hogy melyikből kérek, rámutatok egyre és csókolom. Hát persze!
Csütörtök reggel a kezembe nyomott az egyik óvónénik egy A5-ös méretű lapot, tele 4*3-as képekkel, hogy ha lehet ebből válasszam ki délig, hogy melyiket kérném és mellékeltek egy összesítő lapot, kitöltési útmutatóval(!), hogy azt is töltsem ki. Hazajöttünk és mire legközelebb észbe kaptam, már indulni kellett vissza Kristófért!:) Komolyan hihetetlen!
Eleve már azon ledöbbentem, hogy legalább húszféle kép készült a gyerekről. Ugyanis ő csak annyit mondott, hogy adtak a kezébe egy Mikulást és azzal lefényképezték. A nyolcféle igazolványképről, kandallós háttérről szó sem volt! (csak nem fiúgyerek?;-))
Szóval rendesen bajban voltam, mert ott volt egy halom kép, alig különböztek valamiben és akkor válasszak. Jó, az nagyban megkönnyítette a helyzetemet, amikor felfedeztem, hogy a Mikulásos képek azok olyanok, hogy egy seprű végén volt egy Mikulás figura, de Kristóf a seprű nyelét fogta és szinte mindig csak deréktól felfelé van fényképezve, ezáltal olyan mintha egy piros vibrivel bazsalyogna. Azért nem bírtam ki és Micimackós kerettel választottam egy ilyet is.;-) Ugyanis volt nyolcféle keretválasztási lehetőség, lehetett kérni A4-es nagyítást, igazolványképeket (ajándék kulcstartósképpel) illetve 2009-es naptárt kétféle méretben! Közben persze eszembe jutott, hogy kell rendelni képeket a nagyszülőknek, dédiknek és a nagynénémnek is. Így nem úsztam meg egy újabb lista nélkül, mert mire előhívják tuti, hogy nem fogok emlékezni arra, hogy kinek mit kértem.:)
Ja, és készült csoportkép is, de azt még nem hívták elő. Plusz bízom benne, hogy rajta lesz Kristóf, mivel eredetileg azt mondta, hogy olyat nem is csináltak.:)

6 megjegyzés:

Judit írta...

Ismerem ezt a rendszert, én majd meg őrültem az összesítésnél:((((
de a képek jók azt elismerem

Viki írta...

nem csodálom!

Judit írta...

Viki: kinyomtattam egy free country-s mintát, amit hímezni kell, olyat amilyen neked van, csak kicsit más minta. Hogyan rajzolod fel az anyagra?

Viki írta...

Az ablakra tettem a képet, rá az anyagot és illanó filccel átmásoltam. A közbélést csak ezután vasaltam rá az anyagra, mert különben már egyáltalán nem látszódna át.

Judit írta...

Örök hálám, rá nem jöttem volna soha.
Már majdnem kész, nemsokára mutizum, amilyen gyorsan halad ez a dolog.

Viki írta...

Örülök, hogy végre én is tudtam valamiben segíteni Neked!:)
Kíváncsi vagyok nagyon!!! Nekem is ez tetszik ezekben a mintákban, hogy nagyon hamar elkészülnek!:)

 

Made by Lena