2008. december 11., csütörtök

Bocs!:)


Az úgy volt, hogy ma is voltunk aerobicon Andorgóval!:) Mivel csak négyen jöttünk össze, így megszavaztunk egy ráfizetést és végül lett óra. De nem erről akartam írni. Hanem arról, hogy egy picit megint csúsztunk az időben és a hasizomgyakorlatok előtt vette észre az oktató, hogy már letelt az egy óra és ugye nem baj, ha a hasizom elmarad. Lelkesen helyeseltünk, hogy nem probléma és közben amatőr módon megjegyeztem azt is, hogy úgyis iszonyú izomlázam van a hasamban a keddi óra miatt. Erre közölte az edző, hogy akkor bizony csinálunk pár hasizmot.:DDD Mindenki örült nekem!:))

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

:))) megfordult a fejemben, h kapsz egy intőt emiatt, de végülis kellett az a kis hastorna:)))) most már tényleg alig birok felülni..mindenem fáj...

Viki írta...

reggelre az alhasamból elmúlt az izomláz, viszont most a mellkasom alatt fáj nagyon:)) én is csak összegömbölyödve tudok felülni az ágyban:D de jól esett nagyon, kár, hogy most 3 hétig nem lesz!

amilgade írta...

Nekem egyszer a lábam durrant be nagyon. Nem tudtam lépcsőzni. De tényleg. Be sem bírtam hajlítani a lábam. Szörnyű volt. Hiába tornáztam rá, kb 1 hétig majd meghaltam! Szóval ismerem az érzést! ;-)

Viki írta...

Az szép lehetett!!!

 

Made by Lena